![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
ja w Split tylko zwiedzałem ale dużo sie dowiesz na forum CRO.PL
Moderator: Fiona
no właśnie ...nibytwardy pisze:paszportu niby nie trzeba mieć
mówie Ci że nie trzeba , poczytaj dokłóadnie na CRO.PL ludzie pisza że oficialnie trzeba ale wiele osób było i kilka które były na miejscu sie dowiadywało i jesli ktoś Cie skontroluje w co watpie to i tak nie bedziesz miał nieprzyjemności z tego powodu. mój koles jedzie bez paska z dziewczyna i nie peka. Na pewno paszport potrzebny jest dla dziecka . Chorwacja to cywilizowany kraj i ludzie tam mieszkajacy wiedza doskonale że żyja z turystyki i staraja sie ściagać turystów . No ale rób jak uważasz.pozdrav .Dopiero dzis wyczytalem ze trzeba miec a juz nie zdazymy wyrobic
ja miałem mapę europy z 1989 rokudziejo pisze:piszcie wszystko piszcie !!! czy bez NAVI mozna dać sobie radę???
przy wjeździe nic nie sprawdzali ale wyjeżdżając musiałem pokazać poszport i pieczątke wbiliaegiss pisze:wystarczy dowod osobisty - byłem w czerwcu ,nie bylo problemow z przekroczeniem granic CRO
Też, mi sie tak wydawało i kupiłem tą winiete, ale niestety jadąc trochę dalej zobaczyłem, że jest przejazd dla tych co mają winety oraz dla tych co chcą normalnie płacić za każy odcinek.jacumba pisze:jadąc przez słowenie trzeba kupić vinietę min. na pół roku, która kosztuje 35 euro.
była faktycznie jakaś "płatnica" znaczy bramka i się zastanawiałem po co... czyli 35 euro poszło dowtct pisze:Też, mi sie tak wydawało i kupiłem tą winiete, ale niestety jadąc trochę dalej zobaczyłem, że jest przejazd dla tych co mają winety oraz dla tych co chcą normalnie płacić za każy odcinek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości