marcusmarco, ja tam zamierzam się wybrać ale jak będę wracał z niemcowni tj pod koniec mies.,bo dziś wyjeżdżam i też będę jechał w pobliżu lecz,postanowiłem sobie to zostawić na powrót,z rodzinką chcę wejść z tego co patrzyłem rodzinny bilet to 15 ojro
trochę od świeżę może byśmy zorganizowali grupowy wyjazd do tego muzeum w wakacje 2011 na pewno kilka osób by było chętnych. Z pewnością był by to fajny widok pełno vw z PL na niemieckich autostradach
Mam pytanie do tych co byli, bo się wybieram - jakie są około koszty wejściówki dla osoby w muzeach motoryzacyjnych na terenie DE? Mam w planach VW, Porsche, Audi, BMW i może Merca, Opla i Forda
Polecam też jak najbardziej odwiedzenie czegoś takiego jak autostadt, czyli takie hale wystawowe całego koncernu VAG. Byłem tam w 2005r i powiem wam, że jeden dzień to jest mało na ogarnięcie wszystkiego http://www.autostadt.de/en/home.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ile km jest od granicy do muzeum w Wolfsburgu ? Bo juz od dawna chce sie wybrać ale nie wiem jak daleko moze byc z Mazur i czy taka wycieczka sie opłaca
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"