czy muszę odpowiadaćbarteKKK03 pisze: Czy jak na drodze rozjeżdżonej przez TIR'y przytrę podwoziem na koleinie to też można to zakwalfikować do niszczenia nawierzchni?
Kostka brukowa na drodze- uszkodzone auto.
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Kostka brukowa na drodze- uszkodzone auto.
- barteKKK03
- V.I.P.
Zapytałem ponieważ kolegę spotkała taka sytuacja funkcjonariusz z Jarocina jakby kogoś to interesowało
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
no to niezły agent Tomek z niegobarteKKK03 pisze: funkcjonariusz z Jarocina jakby kogoś to interesowało
Ja ostatnie miskę zerwałem na osiedlowych progach tak zawisłem za każdym razem szoruje zawieszeniem, osobiście popieram progi zwalniające dla bezpieczeństwa ale wysokość ich jest czasem co najmniej przesadzona
To pojeździj po Holandii to na nasze przestaniesz narzekaćvwmoto pisze:Ja ostatnie miskę zerwałem na osiedlowych progach tak zawisłem za każdym razem szoruje zawieszeniem, osobiście popieram progi zwalniające dla bezpieczeństwa ale wysokość ich jest czasem co najmniej przesadzona
-
- Użytkownik
Nie ma na co narzekać. Przypomnij sobie jak są oznaczone - 100 razy lepiej niż u nas, druga sprawa aż takie wysoki nie są - i wg mnie przyjaźniej umiejscowione - na skrzyżowaniach.jhosef pisze:To pojeździj po Holandii to na nasze przestaniesz narzekaćvwmoto pisze:Ja ostatnie miskę zerwałem na osiedlowych progach tak zawisłem za każdym razem szoruje zawieszeniem, osobiście popieram progi zwalniające dla bezpieczeństwa ale wysokość ich jest czasem co najmniej przesadzona
Było MK3 AAZ jest Accord 6 F18b2 i Leon ASV.