Czy to jest wyzwanie?Avery pisze: 3. Oj zdziwiłbyś sie

Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
Czy to jest wyzwanie?Avery pisze: 3. Oj zdziwiłbyś sie
Gdzie ta reklama? (avatara to chyba nie będziemy liczyćPiasek pisze:Dajcie se siana z tą reklamą własnych ofert/usług
SpokoPiasek pisze:Żebyście się nei rozpędzali w licytacji między sobą kto ma lepsze warunki bo wiadomo jakie każdy ma...
My jesteśmy tylko pośrednikami pomiędzy klientem, a ubezpieczycielem czyli krótko mówiąc nie mamy interesu w tym, aby grać pod ubezpieczyciela tylko dogodzić jak najlepiej klientowi, żeby miał powody do nas wrócić za rokPiasek pisze: idealne jak biorą składkę, jak przychodzi skorzystać to się zaczynają schody...
Dlaczego? Pomoc merytoryczna, objaśnienie OWU i pokazanie klientowi jakie ma prawa i czego może żądać nie powoduje żadnego konfliktu interesów.Avery pisze:^ agent/pośrednik ubezpieczeniowy + pomoc przy odszkodowaniu? czyżby mały konfilkt interesów ?
Tutaj masz absolutną rację i nawet NNW na 10 tys. zł z 50% potrąceniem będzie kwotą w sporej części wystarczającą.Jaklas88 pisze:Co do NNW to nie kupuje tego żeby szpanować. Wiem, że wypłaty są dokonywane w przypadku śmierci. Nie planuję umrzeć za kółkiem poruszam się tak aby zawsze dotrzeć do celu. Jednak sytuacje na drodze są różne i gdyby coś... to rodzina nie musi się martwić o wybulenie kasy na pogrzeb.
W domyślnych pakietach zazwyczaj jest dorzucane najniższe możliwe, aby przemycić je w składceAvery pisze:często firmy z automatu dają NNW na sumę 10.000 tys, warto sprawdzić wyższe sumy, niekiedy na 50.000 tys zl NNW kosztuje do kilkudziesiciu złotych wiecej.
OooJaklas88 pisze: Ciekawostka w mfind. Za to, że wyliczyłem u nich składkę zostałem zaproszony na jazdę testową dowolnie wybraną skodą. Sprawdzę co w trawie piszczy postawiłem na skodę superb chociaż tak chciałem śmignąć favoritką...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości