BartOwl pisze:Witam,
Dziś w nocy (z 13 na 14 czerwca) komuś naprawde bardzo spodobała się moja A3. W sumie dziwnym nie jest, bo taki egzemplarz dostać naprawde ciężko:
- s-line
- quattro
- 130KM ASZ / 6 biegowa skrzynia
- tapicerka i kierownica w skórze
- xenony
- navi BMS, ale zawsze
- kółka 225/45R17 z NOWYMI 2tygodniowymi oponami Goodyeara
- w sumie to chyba max wersja wyposażenia 8L, z wyjątkiem parktronica.
Może więc dlatego rzuci się komuś w oczy... może ktoś zauważy...
Jakby ktokolwiek widział gdzieś poniższe autko, to koniecznie proszę o kontakt tel - 607199049
Taka A3 z takimi felgami naprawde rzuca się w oczy - do tej pory nigdzie nie widziałem drugiej takiej!!!
Za pomoc prowadzącą do znalezienia auta nagroda pieniężna!
Ps. Skradziona w Katowicach, była zaparkowana przy ul. Grazyńskiego 13A, pod samą klatką, z tyłu lokalu CityRock. Oczywiście nikt nic nie widział a kamery nie objeły zasięgiem...
Numer rejestracyjny - ONY 49T4, VIN: WAUZZZ8L62A006833
(zdjęcia są na blachach tymczasowych,jak kupowałem auto)
Ps. tak, miałem AC. nie, nie miałem alarmu. lokalizacji GPS też nie. wiem, wielka strata itd... Tak więc komentarze na priva o tym że jak przykro itd proszę sobie darować. Mam nadzieję, że może uda się gdzieś wypatrzeć to auto!
Ps2. odnośnie szczegółów technicznych - najprawdopodobniej złodzieje weszli przez klapę bagażnika (wyłamany zamek został na miejscu), z komputerem/immo poradzili sobię szybko i odjechali na kołach.
Skradziono czerwoną A3 Quattro s-line - ONY 49T4 - Kato
Moderator: VIP
- CzibAN
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Skradziono czerwoną A3 Quattro s-line - ONY 49T4 - Kato
Cytuje znajomego z forum A3-clubu, oraz znajomego z moich okolic.