Kradzież paliwa
Moderator: VIP
Kradzież paliwa
Witam ! nosz co za beszczelne s ku rw ie le , wczoraj zalałem za 352zł 95piątki , pożyczyłem auto kuzynowi bo jechał do wawki , i wrócił jakoś z ponad 1/2 baku , dziś rano wsiadam do auta a tu kur**wa pali się rezerwa myślę o *#cenzura#* chodzi , ale okej oddał mi kasę 150 zł to pojechałem zalać wkładam pistolet do baku a tu *#cenzura#* paliwo wylatuje pod samochodem , wkuwiłem się niemiłosiernie , starczyło żeby dojechać do mechanika już myślałem że *#cenzura#* przewierciły mi bak na szczęście okazało się że to tylko ta rura wlotowa co nie zmienia faktu że zapierdolili mi paliwa za 200 zł . Jestem z Kędzierzyna-Koźla , woj. Opolskie . Sprawa zgłoszona na policję , dowiedziałem się że dziś zgłosiło sprawę jeszcze 8 osób z mojego osiedla , czyli jakaś banda *#cenzura#* grasuje . Na dodatek tego ktoś o 5 rano grzebał mi po zamku w drzwiach się szybko z ojcem i bratem wyrwałem do drzwi gram w ASG to mam berette gazową ale jak podeszłem do drzwi to zaczęli po ciemku spierdalać , to my za nimi ale spierdolili do auta . Srebrny Ford fiesta taki jakimi L-ki jeżdżą rejestracja OKR 23HP . Jak by ktoś widział to proszę o kontakt .
Przepraszam za język ale krew mnie zaraz zaleje .
Przepraszam za język ale krew mnie zaraz zaleje .
Kradzież paliwa
Jeżeli masz numer rejstracyjny to chyba nie ma z tym problemu żeby już policja to wyjasniła?
Kradzież paliwa
Tak ale zanim oni to zrobią , i udowodnią im to minie kupa czasu . Ja ich tylko podejrzewam bo nie wiem czy Ci sami spuścili mi paliwo chodź to dziwny zbieg okoliczności .
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Kradzież paliwa
Sorry ale pół roku temu zajeb**i mi auto na moich oczach (wylecialem w gaciach jak uslyszalem klakson - alarmu nie mialem). Na szczęscie je odzyskałem. Za***ie *#cenzura#* za to.... ale wszystko na spokojnie - za każdą inną kradzież również. Jutro postaram się zagadać do kolesi z KWP - niech sprawdza to auto i wlasciciela. Dam Ci priva ale lepiej sie przypomnij.....
Kradzież paliwa
Podobne tablice? Skoro nie były takie same to po co w ogóle coś pisałeś? OKR 23HP jeżdżą na Fordzie Fiesta i jest to potwierdzone w bazie UFG - każdy może sobie sprawdzić.
MK3 GT TDI >>> A2 1.4 16V >>> A3 8L S-Line TDI
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
Kradzież paliwa
Ukradł Ci paliwa na 200 zł, jak są tablice i ściągną go na komisariat to będzie miał przesłuchanie w sekcji wykroczeń dostanie z 500-1000 zł grzywny bo do 250zł to wykroczenie, chyba że z bakiem coś jest uszkodzone to 200 plus wartość strat i może iśc to na przestępstwo, jak przekroczy 250, a jak nie to dostanie jakąś grzywnę i wcale tego nie przestanie w przyszłości robić...
VW GOLF MK IV
-
- Gadatliwa bestia
Kradzież paliwa
Może i nie, ale czy to powód żeby odpuszczać? Jeśli ktoś wyciąga rękę po nieswoje, to zawsze musi się liczyć z konsekwencjami i takie trzeba wyciągać za każdym razem, bo im droższe paliwą będą, tym więcej takich zdarzeń będzie miało miejsce
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
Re: Kradzież paliwa
Dokładnie, więc niech go ściągną i konsekwencje niech poniesie.ForeCast pisze:Może i nie, ale czy to powód żeby odpuszczać? Jeśli ktoś wyciąga rękę po nieswoje, to zawsze musi się liczyć z konsekwencjami i takie trzeba wyciągać za każdym razem, bo im droższe paliwą będą, tym więcej takich zdarzeń będzie miało miejsce
VW GOLF MK IV
Kradzież paliwa
Panowie, obawiam się, że takich pasożytów będzie coraz więcej a Policja raczej niewiele z tym zrobi... no chyba, że złodzieje będą wyjątkowymi debilami i łatwo wpadną. Jak mi zajumali radyjko wybijając szybę sprawę zgłosiłem na Policję a tam miły Pan stwierdził, że Im statystyki psuję takimi zgłoszeniami. Po paru tyg. przyszło pismo o umorzeniu sprawy z powodu nie wykrycia sprawcy... Więc kolego trzeba czasem brać sprawiedliwość w swoje ręce. Życzę powodzenia w spuszczaniu solidnego wp@#!$! gnojom z Fiesty... AMEN
Mam do sprzedania na części mk2 Manhatan 1,6benz [PN] 5d. Blacha słaba ale jak coś trzeba to pytajcie na PW ew [email protected].
Kradzież paliwa
Jak narazie to Policja w naszym państwie nic nie robi i to widać na ulicach bynajmniej w trójmieście.
- maryjan
- Gadatliwa bestia
Kradzież paliwa
2Deep, i to mówi koleś który ma ojca w policji?
Co Ty człowieku wypisujesz na forach? Podobne rejestracje, ojciec policjant, sharana ukradli znajomemu, sąsiedzi jeżdżdzą A8 i Bmw 7?
Niech ktoś coś do dzieciaka napisze bo szkoda rangi naszego forum.
Co Ty człowieku wypisujesz na forach? Podobne rejestracje, ojciec policjant, sharana ukradli znajomemu, sąsiedzi jeżdżdzą A8 i Bmw 7?
Niech ktoś coś do dzieciaka napisze bo szkoda rangi naszego forum.
Dziki