podobno Warszawa, ale nie jestem pewien.Darcyn pisze:koksik, bajki. chyba że któraś komenda sobie robi. na pewno nie katowice
Golf 4 vs Policja ( Vectra )
na a4 katowice-gliwice często też jeździ wolnossąca vectra 2.2 ale tym za dużo aut nie pogonią wiem bo raz jechałem z kumplem od katowic bmką 528 ruch był mały to jedziemy sobie spokojnie 180kmh i dosyć szybko doganiamy tą ciemnoniebieską vectrę i ją mijamy, kątem oka patrzę i miśki siedzą szybka decyzja kolegi i gaz w podłogę vectra też przyspieszyła ale nic jej to nie dało do zjazdu Kończyce było na liczniku 240, i jak narazie nic nie dostał a było to w październiku
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
- patryk199010
- Nowicjusz
- Kontakt:
Miśki na bystrzańskiej w BB mają vectre V6T 280KM po chipie. Byli jeszcze kiedyś taką 300KM ale ostatnio już jej nie widuję. Informacja potwierdzona w 100%, bo znajomy ojca, z trochę dziwnym powołaniem wychaczył już tymi oplami niestety niejednego.
Dobry kierowca - to ten, który prowadzi tak, że zasypiając jako jego pasażer masz pewność, że jak się nie obudzisz, to nie będzie to spowodowane brakiem jego umiejętności.