BMW e30 328 vs Scirocco 2.0TSI
BMW e30 328 vs Scirocco 2.0TSI
No miałem okazje zmierzyć sie z tym bardzo fajnym VW, ostatnio zeswapowalem m10 na m52b28, silnik seria na przelotowym wydechu czyli ~200KM ale waga obecnie ponizej 1tony. Start z zatrzymanego i moja waska lampa wychodzi z pol dlugosci do przodu, zmiana na 2 lekko rzucilo tylem przy 90 trojka (dyfer 3,38 wiec krotkie biegi) i znow targnelo troche po drodze ale pod koniec trojki ladniutkie scirocco swieci lampami w lusterku, czworka i tylko dobilem VW. Szkoda ze racej w scirocco nic nie bylo dlubniete np chip bo byloby ciekawie a tak przy podobnej mocy duzo ciezszy przeciwnik nie mial czego szukac. Ciekawe ile KM trzeba w Golfie GTI zeby dal mi rady. Moje BMW obecnie legitymuje sie osiagami minimalnie lepszymi niz M3 E36 3.0
Focus RS mk3 Nitrous Blue
- Dzordz-VwBora
- Ma gadane
- Lokalizacja: Newcastle Upon Tyne - UK / Modliborzyce (Lubelskie)
- Kontakt:
Gratulacje
Przelotka wydechu, to chyba podrywasz wrony w sąsiedniej gminie jak odpalasz, co?
Przelotka wydechu, to chyba podrywasz wrony w sąsiedniej gminie jak odpalasz, co?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Heh zlos na przelocie jest okrutnie glosno, auto zreszta nie nadaje sie do codziennej jazdya mimo to ze w srodku sama blacha, zero wygluszenia i rzuca po drodze jak na automatach to i tak sporo cywilizowanych aut mnie objedzie . Ale ze swapa jestem zadowolony bo okolo 6 sek do 100kmh to juz nie jest zle
- Dzordz-VwBora
- Ma gadane
- Kontakt:
- Dzordz-VwBora
- Ma gadane
- Kontakt:
obowiązkowo złote z szerokim rantem to jest to!wozekGTD pisze:BBS RS
Ostatnio zmieniony pn cze 14, 2010 23:46 przez Dzordz-VwBora, łącznie zmieniany 1 raz.
Morał z historii krótki, lecz nie wszystkim znany... Jak nie ma warunków nie zapier*alamy! :)
Because life is too short to drive boring cars.
Because life is too short to drive boring cars.
A scirocco wagowo jest lzejzsze od golfa V? Ja obecnie zbieram kase zeby auto lepiej prezentowalo sie na ulicy bo narazie to . Ale w drugiej kolejnosci chce zamontowac kolektor od m50b25, dobra wkladka do filtra, moze jakis walek i wszystko zestroic. podobno m52b28 ladnie sie modyfikuje i 220KM jest do osiagniecia na wolnossaku . No ale mozlwiosci tuningu koncza sie wlasnie na tej mocy gdzies bo glowica aluminiowa i srednio znosi uturbianie a TFSI ma przyszlosc
graty - ładnie to musi latać
ps. daj jakiegoś linka do swojego tematu
lekką rękąwozekGTD pisze:220KM jest do osiagniecia na wolnossaku
poszukałbym jeszcze dobrych baranów i powinno się jeszcze poprawićWykonane mody:
Customowy dolot zimnego powietrza
Kolektor od M50
Tłumik koncowy przelotowy
Nowy soft napisany pod dane mody
ps. daj jakiegoś linka do swojego tematu
Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 09:58 przez lipass, łącznie zmieniany 1 raz.