Ulica trzypasmowa,statr z rolki od 50km/h,ja na środkowym pasie mercedes na lewym (przed nim jakes 200 metrów bus sie kraczyl).Zrównałem sie z mercedesem i po chwili ogien (ja z 2 biegu),szliśmy równiutko do ok 130 km/h i merc musiał hamować przed busem bo go nie wpuścilem na środkowy pas
Myślałem że mnie zdoła wyprzedzić więc byłem mile zaskoczony
Moje mk3 afn 165km vs mercedes beczka 3,2 coupe
-
- Nowicjusz
michaljag502, no to ladnie , ale ogolnie merce maja ciulato bo duzo waza a malo koni
-
- Użytkownik
Pewnie chodziło o w124 ( czyli jak go taxiaże określali "baleron"), tam były takie silniki w późniejszych latach produkcji....lurkil pisze:beczka 3,2l? Jakis swap chyba...
Merc pewnie w automacie wiec szału nie robi na długiej prostej pewnie by cie zrobił. Po za tym gratuluje odwagi jeździć 130km/h po mieście.michaljag502 pisze:Ulica trzypasmowa,statr z rolki od 50km/h,ja na środkowym pasie mercedes na lewym (przed nim jakes 200 metrów bus sie kraczyl).Zrównałem sie z mercedesem i po chwili ogien (ja z 2 biegu),szliśmy równiutko do ok 130 km/h i merc musiał hamować przed busem bo go nie wpuścilem na środkowy pas