po prawdziwe hondy skończyły się na silnikach 1.6VTI(160KM), 1.8VTI(169KM) i 2.2 TVI (212KM)Yuri pisze:Nie raz słyszałem, o nowych Type-R, które pluły po 180 kM na hamowniach.
Golf V6 4Motion vs BMW E46
No nie ma sie co oszukiwać, na dzien dzisiejszy honda nie jest wcale konkurencyjne jesli chodzi o auta klasy GTI.
panowie z hondami i ich nietrzymaniem mocy jest tak ze wypluwa 180 koni na hamowni a itak ma 6.6 do 100 ;D przykre fakty - mierzylismy w czestochowskim vtechu s2000 ;d wyszlo 205 km z 240 ;d a auto na gtechu pro lecialo itak 6.2- 6.4 do 100 ;D i krecilo dobre czasy na cwiare
tyle warte te pomiary na hamowni - wiecie dlaczego ? zle przelozenie glowne - bedac na hamowni trzeba wpisac przelozenie glowne dla danego modelu hondy i nagle o dziwo cyfry wychodza te same co w katalogu
przerabiane wasnie na type R "k-serii" mojego kolegi
[b18c4] 1.8vti 169 km to przecietny silnik raczej chodzilo ci o 1.8 dohc vtec 190 [integra silnik b18c6 na japonie nawet i 210 ps]
ale fakt jest faktem honda sie skonczyla w klasie gti - coraz czestsze hybrydy i normy spalin dobily nedano ostatniego typeR'a
wrocmy jednak do sedna - ile kreci n a cwiare seryjny zdrowy vr6 ?
tyle warte te pomiary na hamowni - wiecie dlaczego ? zle przelozenie glowne - bedac na hamowni trzeba wpisac przelozenie glowne dla danego modelu hondy i nagle o dziwo cyfry wychodza te same co w katalogu
przerabiane wasnie na type R "k-serii" mojego kolegi
[b18c4] 1.8vti 169 km to przecietny silnik raczej chodzilo ci o 1.8 dohc vtec 190 [integra silnik b18c6 na japonie nawet i 210 ps]
ale fakt jest faktem honda sie skonczyla w klasie gti - coraz czestsze hybrydy i normy spalin dobily nedano ostatniego typeR'a
wrocmy jednak do sedna - ile kreci n a cwiare seryjny zdrowy vr6 ?
dead slow but still forward