wiadomo ze nie ma ze mna szans ale tez nie moge powiedziec ze nie bylo go zupelnie widac w tylnym lusterku nie ma szans na zadnym czy ze startu czy w biegu ale od ronda do ronda gdzies tam zawsze go z tylu widac....mepha pisze:Nawet jeśli ten Passat jest odchudzony o 150 kg to i waży jakieś 1230Kg to 158KM przy takiej masie nie jest niczym nadzwyczajnym bo jest to wtedy zbliżona masa do golfa IV i nawet w golfie taka moc szału nie robi jest nieźle ale bez przesady.mosiek pisze:co z tego ze ma mocy tyle?? waga i jeszcze raz waga auta !! 140kg mniej to wg mnie baardzo duzo nawet pasek na 158KM moze dobrze iscDziwne przy 290KM mocy to powinieneś tego Passat zjeść i nie ważne w jakich warunkach. A dziwie się dlatego bo widziałem pojedynek moich kolegów seryjnego S4 2,7 265KKM z Leonem ARL z chipem i seat dostał solidne baty. Dodając fakt ze posiadasz auto jeszcze mocniejsze od tamtego S4 ten przypadek jest zastanawiający może rozwiejesz moje wątpliwości?mosiek pisze:bo dokladnie z takim NIEwybebeszonym na 160KM mialem okazje pojezdzic dosc szybko i faktycznie az tak mu nie uciekalem mimo ze mam 290KM wiadomo w przedziale 200+km/h to juz nie ma szans
to wytlumacz mi dlaczego evo IX lub impreza oba na okolo 360KM nie uciekaja mi az tak bym mogl powiedziec ze dostalem baty no wlasnie tu chyba sie juz licza umiejetnosci kierowcy itd. nadal sadze ze pasek lub golf na 160KM-200KM to jest dobra moc i to za.....ala ! sam wiem bo takiego mialem
a propo moj golf wazy 1450kg.