MK5 gti + vs Nissan 350z
- Raptus1984
- Gadatliwa bestia
MK5 gti + vs Nissan 350z
e ja kończę swoja wypowiedz skoro nie potrafisz prowadzić dyskusji,wiec wolność słowa tyle z mojej strony!pozdro
MK5 gti + vs Nissan 350z
Ty za to umiesz prowadzić dyskusję,nazywając oponentów gamoniami i pajacamiRaptus1984 pisze:e ja kończę swoja wypowiedz skoro nie potrafisz prowadzić dyskusji
I prędzej mi kaktus na ręce urośnie niż ktoś zdejmie ci warna którego dostałeś ode mnie
- xxxGlaDxxx
- ...
Re: MK5 gti + vs Nissan 350z
Czyżby ?Raptus1984 pisze:ja juz pisałem i powtórzę VW nigdy nie miał sportowych auto i nie będzie miał!
Wymieniać dalej ?
- michael511
- Mały gagatek
MK5 gti + vs Nissan 350z
Koledze chodziło pewnie o VW jako samochód, nie jako cały koncern, który dzisiaj posiada również inne marki. Tutaj wiadomo, że nie odkrył Ameryki, VW jako VW nigdy nie był supersportowy, oczywiście cała seria R, czy to Golf czy Scirocco jest świetna i niejeden marzy o takim aucie (np. ja ), znakomite osiągi, design... Za takimi autami przemawia również fakt, że jest sporo firm, które oferują ich modyfikacje, dzięki którym można dyponując odpowiednim budżetem zrobić niezłego sleeperaxxxGlaDxxx pisze:Czyżby ?
"Nieważne kto ma rację, ważne kto ma restaurację"
MK5 gti + vs Nissan 350z
w końcu coś się znowu dzieje
graty killa; co do 350z - dobrze jedzie ale tylko z wyłączona kontrolą trakcji i na dobrych gumach
graty killa; co do 350z - dobrze jedzie ale tylko z wyłączona kontrolą trakcji i na dobrych gumach
powiedz pod jakim kątem tak stwierdzasz?Raptus1984 pisze:stwierdzam fakt ze japonce maja najlepsze silniki:P
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
MK5 gti + vs Nissan 350z
pewnie pod kątem klapek na oczach i ślepej wiary w wysokie obrotylipass pisze:powiedz pod jakim kątem tak stwierdzasz?
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
MK5 gti + vs Nissan 350z
Majic...ten nissan był na pewno w dieslu..a przynajmniej w gazie.
Raptus...mniej onanizacji, więcej czytania
Raptus...mniej onanizacji, więcej czytania