MK4 V6 vs MK3 GTI 16V
MK4 V6 vs MK3 GTI 16V
Sytuacja z przed chwili auta jak w temacie a wiec jedziemy sobie spokojnie w stronę domu ja mk4 moja narzeczona mk3 powoli bo paliwo drogie podjeżdżamy pod bramę wychodzę narzeczona też po czym z uśmiechem mówi może byśmy je wkońcu porównali na drodze tak na pierwszym drugim biegu hmmmmm zamurowało mnie rozumie jak bym ja to zaproponował ale kobieta i ściganie to się wyklucza myślę pytam się czy na pewno chce i nie żartuje ona odpowiada a nie chciał byś zobaczyć który szybszy!! chwilę stoję z niedowierzaniem po czym mówię ok. pojechaliśmy na nowy szeroki prosty odcinek drogi który bardzo dobrze znamy ja staję na lewym narzeczona na prawym otwieram szybę i mówię na pierwszym biegu od dwudziestu na mój sygnał
Pierwszy przejazd
Jedynka ja długość z przodu dwójka porównywalnie trójka już moja widoczna przewaga 120 czwórka i już sporo odjeżdżam
Drugi przejazd porównywalnie z pierwszym
Trzeci z zatrzymanego ja oczywiście spokojnie z 2k co by to miało jakiś sens lekko zaspałem długość za ABF-em dwójka dalej podobnie trójka zaczynam odrabiać czwórka i już jestem z przodu i się oddalam
Czwarty i ostatni przejazd z zatrzymanego start lekko z przodu dwójka dalej długość z przodu trójka minimalne oddalanie i koniec
Ogólnie ABF zdrowy moc potwierdzona 152km 178nm, AQP moc ??? Ale widać że zdrowy waga ABF ok. 1200kg, AQP ok. 1500Kg ABF ma strasznie długie biegi jak w mk4 jest koniec 2 to w ABF-ie dopiero zaczyna się 2 do ok. 120km/h mk4 jest troche szybszy powyżej już bardzo karci starszego brata
zawodnicy
Pierwszy przejazd
Jedynka ja długość z przodu dwójka porównywalnie trójka już moja widoczna przewaga 120 czwórka i już sporo odjeżdżam
Drugi przejazd porównywalnie z pierwszym
Trzeci z zatrzymanego ja oczywiście spokojnie z 2k co by to miało jakiś sens lekko zaspałem długość za ABF-em dwójka dalej podobnie trójka zaczynam odrabiać czwórka i już jestem z przodu i się oddalam
Czwarty i ostatni przejazd z zatrzymanego start lekko z przodu dwójka dalej długość z przodu trójka minimalne oddalanie i koniec
Ogólnie ABF zdrowy moc potwierdzona 152km 178nm, AQP moc ??? Ale widać że zdrowy waga ABF ok. 1200kg, AQP ok. 1500Kg ABF ma strasznie długie biegi jak w mk4 jest koniec 2 to w ABF-ie dopiero zaczyna się 2 do ok. 120km/h mk4 jest troche szybszy powyżej już bardzo karci starszego brata
zawodnicy
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 V6 vs MK3 GTI 16V
chciałem ale ona nie chciała
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 V6 vs MK3 GTI 16V
No pogratulować narzeczonej
Było Ford Focus Mk1 2.0
Było VW MK5 1.6
Był Leon FR ARL +
Jest Ford Kuga 2.0 TDci
Jest Focus ST 2.5 T
Było VW MK5 1.6
Był Leon FR ARL +
Jest Ford Kuga 2.0 TDci
Jest Focus ST 2.5 T
- bewerber39
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: MK4 V6 vs MK3 GTI 16V
Yuri pisze:Kolega chyba archeologię studiuje .Orbea pisze:ABF i tak ładniejszy
Z dobrymi wynikami jak widać na foto
MK4 V6 vs MK3 GTI 16V
ale odkop ABF-a juz zdążyłem sprzedać i juz nowy właściciel też próbuje
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 V6 vs MK3 GTI 16V
wszystko ok nowy właściciel powiedział ze auto mu sie nie nadaje na normalna jazde i boi sie zimy bo juz teraz nie moze wjechać na plac a szkoda mu go przerabiać na serie http://moto.allegro.pl/vw-golf-iii-gti- ... 41761.html
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP