Golf 4 vs Policja ( Vectra )
Ja kiedys cisnalem autostrada tak 180, bo chcialem auto odmulic, widze na prawym pasie jedzie TIR i dopiero jak wylecialem zza TIRa, to zobaczylem ze na prawym jedzie "taksowka" bo z czyms na dachu i dopiero jak wlaczyli oswietlenie, to pojawil sie napis POLICJA to hebel w podloge i shamowalem sie do 110 (ach ta nasza dolnoslaska autostrada) i miedzy nich a TIRa wskoczylem Dziwnie to wygladalo jak potem przez jakis czas jechalismy w kolumnie, ale juz nie moglem wytrzymac i zaczalem ich wyprzedzac 111km/h
Inna sytuacje mialem jak lece sobie 180 doslownie 1km przed zjadem na Wroclaw dogonilem Policje, shamowalem sie kolo nich do przepisowej predkosci i zjechalem na prawy pas a oni kogucik i mnie na bok i pyta zartem gdzie mi sie tak spieszy, a ja na to, ze przeciez panie wladzo jechalem przepisowo jak Wy
Widac gosciu w porzadku byl, bo mowie ze wracam z Mainz i juz prawie w domu jestem, a on mowi, zebym obok na stacje podjechal kupic zarowke od tablicy i stopu, bo obie nie swieca Na pytanie czy bedzie mandacik powiedzial, ze nie zebym tylko pojdechal kupil i wymienil (widac ludzki policjant, ze o 3 w nocy nie chcial juz meczyc kogos wracajacego z trasy).
Inna sytuacje mialem jak lece sobie 180 doslownie 1km przed zjadem na Wroclaw dogonilem Policje, shamowalem sie kolo nich do przepisowej predkosci i zjechalem na prawy pas a oni kogucik i mnie na bok i pyta zartem gdzie mi sie tak spieszy, a ja na to, ze przeciez panie wladzo jechalem przepisowo jak Wy
Widac gosciu w porzadku byl, bo mowie ze wracam z Mainz i juz prawie w domu jestem, a on mowi, zebym obok na stacje podjechal kupic zarowke od tablicy i stopu, bo obie nie swieca Na pytanie czy bedzie mandacik powiedzial, ze nie zebym tylko pojdechal kupil i wymienil (widac ludzki policjant, ze o 3 w nocy nie chcial juz meczyc kogos wracajacego z trasy).
Jesteś pewien że xenon? Z tego co mi się kojarzy to ich samochody są bez ksenonu.. A tego passata dość często widzę...Maciek23 pisze:Te ich samochodziki maja buta nieziemskiego Jechalem sobie kiedys na wislostradzie 140 wieczorem i zjechalem na prawy pas. Patrze a tam na xenonie slynny pasek WPR blekitny stoi. No to patrze w lusterku i nie odpuszczam bo on stoi ale za lukiem stwierdzilem ze cos nie halo ze nie ruszyli za mna. Zwolinilem do 80 tak jak kodeks mowi a tu juz za mna xenon siada Trwalo to moze z 15sek nim mnie doszli Chwile tak jechali za mna, ale lewym pasem smignal bus taxi, to oni kierunek za nim i do boku
Panowie nie chce nic mówić ale ja mam inne źródła informacji i wiem ile mają te vectry koni co nie prawda wszystkie ale vectra co smiga na A4 wisnia to ma 280 koni... V6T miałem okazje raz pogadać z nim ale obyło sie bez mandatu tylko sprawdzili co mam na pace xDDDD i tak z ciekawości sie spytałem to byli na tyle mili ze powiedział ze 280 i smiga to bardzo dobrze;) i pokazał przyspieszenie tej vectry jak ruszali, i zbiera się bardzo bardzo szybko
Ja kiedys jak smiglem daihatsu charade 1L ,166 km/h to nie wystawili mi mandatu ,bo policjant stwierdzil ze go wyśmieją ze autko jeden litr i to z 83r moglo tyle jechac:)
Ostatnio zmieniony wt mar 30, 2010 19:51 przez KiLLerXX, łącznie zmieniany 1 raz.
VW GOLF Mk II 1.3
Daihatsu Charade G100
Daihatsu Charade G10
Daihatsu Charade G100
Daihatsu Charade G10
- bradley
- Forum Master
Nie wazne czy 100 na 50 czy 180 na 50tce. Pkt tyle samo. Ale zawsze moze byc wielka kumulacja za wyprzedzanie w niedozwolonym miejscu, nie stosowanie sie do znakow poziomych, pionowych, spowodowanie zagrozenia w ruchu ladowym. Cos moga wymyslic
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
Co do kumulacji to zdaje sobie sprawe, zastanawiam mnie właśnie tylko te zagrożenie w ruchu drogowym Bo gdzieś mi się obiło że ktoś wychaczył 1 tyś za przekroczenie prędkości i nie wiem czy wtedy właśnie nie policzyli tego zagrożenia w ruchu drogowym
Mój AFN-
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=307069
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=307069
W Nysie zawsze stoja pod komisariatem (mam w zasadzie rzut beretem to spisac wam numerki?:p) 2 vectry na blachach z opola a co silnikow maja V6T ponoc 240km ale zapytam dokladnie jutro kumpla
Ostatnio zmieniony śr mar 31, 2010 02:02 przez Ruffy, łącznie zmieniany 2 razy.