marcinas1983 ładnie leci, chyba troszkę lepiej niż mój, chciałbym mieć 100KM w swoim ale niewiem czy na tych ustawieniach bez gova da radę tyle wyciągnąć. Jakie Twoje zadanie?
ed. takie same radyjko jak w moim, ładnie pasuje do mk2
Spontaniczna ustawka forumowa i nie tylko
mialem SB na 1,2bar z gov modem, lda i podkrecona dawka ale na seryjnym IC i wydechu a predkosciomierz gonil szybciej niz golf kolegi marcinas1983, moze mi oszukiwal bo mysle ze 110KM nie mialem ale na stoperze wychodzilo 7,8sek ale juz gtech okolo 10sek na kolach 15cali 195szerokosci, mysle ze na mniejszej oponie kolo 9,5 bylo realne bo wtedy scigalem sie z a3 130TDI i jechalem od 0 do 160 leb w leb a do 100 prowadzilem chyba pol dlugosci
Focus RS mk3 Nitrous Blue
- xxxGlaDxxx
- ...
Pomijając to jak sie zbiera, to widze, że wszystkie mk2 trzeszczą w środku. Ja np. po prostu dostaje szału jak jade po kostce ;( Jedyna rzeczą jaka nie trzeszczy jest miekka deska rozdzielcza. Rzeczą, która najbardziej trzeszczy są suwnice szyberdachu zaraz pod podsufitką. Chyba będe musiał dziada całego w środku rozebrać i cos z tym zrobić, bo np. w mk3 nic a nic nie trzeszczy
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
moja pompa wtryskowa ma defekt i widać to na tym filmiku... kręcę auto tylko do 4-4.5 tys obr/min. Po prostu po przekroczeniu tych obrotów auto jakby na 1 sekundę nie przyspieszało... zamontuje inną i nagram coś nowego. Dodam, że auto miało 2 osoby na pokładzie, 3/4 zbiornika paliwa i w bagażniku parę kg. W moim temacie są wykresy z hamowni... więc 110KM mam potwierdzone .wozekGTD pisze:mialem SB na 1,2bar z gov modem, lda i podkrecona dawka ale na seryjnym IC i wydechu a predkosciomierz gonil szybciej niz golf kolegi marcinas1983, moze mi oszukiwal bo mysle ze 110KM nie mialem ale na stoperze wychodzilo 7,8sek ale juz gtech okolo 10sek na kolach 15cali 195szerokosci, mysle ze na mniejszej oponie kolo 9,5 bylo realne bo wtedy scigalem sie z a3 130TDI i jechalem od 0 do 160 leb w leb a do 100 prowadzilem chyba pol dlugosci
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt: