uwazaj bo grunwald juz nie jednego nie zweryfikował mnie ostatnio tez cos japonskiego pogoniło nawet niewiem co to za auto było strzelalo cały czas z wydechu ale chlopaki pod swiatłami ze ma jakies 300 ps wiec szybko pokazali mi moje miejsce w rzedzie a w zeszłym tyg. pogonił mnie nissan 200sx 260 ps i teraz marzy mi sie vr6T w budzie mk2 to by mozna nakierowac niektorych na wlasciwa droge ale ja Mam troche nierówno pod sufitem i moze cos bedzie z tego kiedys....Majiic pisze:Żebym ja wam zaraz tych klekotow i japonskch wiertarek nie przewietrzyl ! pozdro mordy!
ta dokładnie z asz-tem z momentem traktora :P:P:P:P pozdr...phanteon pisze:Szybko zapomniał jak jeździł turbo-gnojówką
phanteon pisze:fasd, daj znaka na pw kiedy tam masz zamiar coś polatać po mieście to może by się umówił na jakiegoś papieroska i bym namówił błyska i pabla na przewietrzenie wiertarek. Zawsze raźniej a i będzie po równo - dwie budy na gnojówkę i dwie konserwy szamiące olej.
ja jestem praktycznie co drugi dzien na grunwaldzie po ok. 22 30, rzadziej bywam tylko przed kazdym 10 miesiaca
ale dam znac spoko