Co w tym dziwnego, napędem na tył można lepiej ruszyć.overrange pisze: Dziwne, ze z miejsca Ci uciekła
Co do remontów to jeszcze nic nie było zmieniane ( poza zwykłymi przeglądami ), zawory nie klepią, wszystko równo pracuje.
Co w tym dziwnego, napędem na tył można lepiej ruszyć.overrange pisze: Dziwne, ze z miejsca Ci uciekła
W danych BMW 1.6 ma 12.7s do 100, BORA ma 11s, ale BMW naprawdę zawyża dane, w rzeczywistości ma ok. 12, czyli mamy sekundę różnicy, to około dwie długości auta do setki.xxxGlaDxxx pisze:Przebieg jak przebieg, większość aut w polsce tyle ma a wszyscy się podniecają (bo na zegarach ma 180tys) Co nie zmienia faktu że chyba mało ci tych koników zostało bo takie BMW powinieneś odstawić w kosmos bez jakiegoś wybitnego spinania się.
Bora jest akurat lżejsza od tej e36.kwadrat pisze:Panowie bez przesady, takie BMW to nie CC 700 żeby je zjeść cięższą Borą
Napisałem 11,0s a nie 11,5overrange pisze:Bora tak jak kolega wyżej napisał 11,5s i 195km/h. Masa własna: 1237kg
No pewnie, że nie mam ci za złeoverrange pisze:Sorki kwadratale za złe mi chyba tej pomyłki nie masz
w końcu to tylko pół sekundy "katalogowej"
![]()
![]()
![]()
![]()
Wyścig z rolki ? Przecież napisałem na 1st stronie, że z rolki od 30km/h na dwójce odstawiam e36 od razu jak tylko chcęoverrange pisze: Najdokładniejsza będzie tu rolka.
Nie zauważyłem, ze coupe. No to waga powiedzmy podobna. Wygrał lepszy i mocniejszyKU84 pisze:A co do e36 316i '97 to waży ona 1310kg, patrzcie na to że to coupe, które jest cięższe od sedana.
Hehe, spoko, wszystko w swoim czasieoverrange pisze:Chodzi mi o rolke jako o sprawdzenie mocy na hamowni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości