BlackR vs. BMW 530i vs. Audi S5
BlackR vs. BMW 530i vs. Audi S5
Pewna dluga prosta wylotowa z Warszawy byl swiadkiem konca postu zlosiowego. Zlos od pewnego czasu jezdzil powoli i grzecznie jak z ksiedzem biskupem na tylnej kanapie lub nie przymierzajac jak z biskupem i jego zona na dokladke
W zlotej beemwejce 530 (rocznik 2007 na oko) siedzialo dwoch panow i jakis sie tak stalo, ze zlos przyspieszyl i stanelismy razem na swiatlach. Jeden start i brak synchronizacji - poszedlem za szybko. Drugie swiatla i poszlo razem. 100 metrow i mam jakies 15m przewagi, a ja nawet bez launch control runszylem. Drugie swiatla i to samo. Kolega z beemwejki podziekowal, kciuk w gore i takie tam uprzejmosci.
Tymczasem za nami jechalo audi S5. Przeciskal sie do nas od tylu i wreszcie dopchal sie. Ostatnia prosta, na swiatlach stoi zlosiek i audi. Launch control w ruchu, audiczek tez ryczy. Zielone i poszly konie. Setka i mam dlugosc przewagi, przy 140 kmh dwie dlugosci.
Swiatla, lekki zakret i potem druga prosta. Audi idzie na fulla, a ja mu dalej odchodze.
Frajda objechac takie autka na 3-4 kilometrach trasy
W zlotej beemwejce 530 (rocznik 2007 na oko) siedzialo dwoch panow i jakis sie tak stalo, ze zlos przyspieszyl i stanelismy razem na swiatlach. Jeden start i brak synchronizacji - poszedlem za szybko. Drugie swiatla i poszlo razem. 100 metrow i mam jakies 15m przewagi, a ja nawet bez launch control runszylem. Drugie swiatla i to samo. Kolega z beemwejki podziekowal, kciuk w gore i takie tam uprzejmosci.
Tymczasem za nami jechalo audi S5. Przeciskal sie do nas od tylu i wreszcie dopchal sie. Ostatnia prosta, na swiatlach stoi zlosiek i audi. Launch control w ruchu, audiczek tez ryczy. Zielone i poszly konie. Setka i mam dlugosc przewagi, przy 140 kmh dwie dlugosci.
Swiatla, lekki zakret i potem druga prosta. Audi idzie na fulla, a ja mu dalej odchodze.
Frajda objechac takie autka na 3-4 kilometrach trasy
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Jerozolimskie?zlos pisze:Pewna dluga prosta wylotowa z Warszawy
Gratuluję killa
Mina kolesia w S5 na pewno była niezła
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Kamel, kierunek na poludnie
No to faktycznie jest się tam gdzie rozpędzićzlos pisze:Kamel, kierunek na poludnie
Tylko czasem się niepotrzebnie ustawią "paparazzi"
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Fakt, schowków mają tam wiele. Najadłem i nacieszyłem się tym S5 na tyle (naprawdę myślałem, że dostanę bęcki!!!), że mogę znowu pościć przez jakiś czas i oszczędzać punkciki na inną okazję...Kamel pisze:No to faktycznie jest się tam gdzie rozpędzićzlos pisze:Kamel, kierunek na poludnie
Tylko czasem się niepotrzebnie ustawią "paparazzi"
- xxxGlaDxxx
- ...
no faktxxxGlaDxxx pisze:zlos, wniosek z tego jeden, ta R-ka jechać nie chce
- silent killer
- Ma gadane