A3 kontra Superb 2.5tdi i zielone cabrio mk 3.5 tdi
Witam
Z Panem spotkałem się na Słowackiego - taka dwupasmówka kręta. Raz ja jego, raz on mnie - ale delikatnie, bo nie ma na całej długości Słowackiego centymetra barierek bez "przeszłości Dopadliśmy się na dole, spod świateł poszliśmy ogniem. Od startu do skończenia trójki u mnie poszło na 1-2 długości auta (mojego sztrucla a nie superba - bo to by było chyba z 10 długości A3 ). Potem jeszcze raz na Grunwaldzkiej o półtorej auta. Na kolejnych światłach przeszkodził motocyklista, który na moim pasie postawił na tylne koło i mało nie zaliczył gleby, musiałem ostro hamować.
Wszystko by było fajnie, tylko superb z tym silnikiem w manualu do paki ma 9.5. Mój, liczony tak amatorsko ma 8 z groszem i się trochę załamałem. Więc pewnie Pan miał również program...tzn mam taką nadzieję
Wieczorem po przejeździe prawie całego trójmiasta w dwie strony i szukania chętnego, trafiło mi się mk 3.5 cabrio (zielone z zielonym dachem). Na pewno tdi. Obstawiam na 90tkę po programie lub 110tkę. Kilka prób i spod świateł i z rolki. Każdy dla mnie.
Mój sztrucel; alh_216tki plus spokojny program - waga 1190 z rezerwą i pustym bagażnikiem - teraz trochę gratów w bagażniku, i pół baku.
Z cabrio nie miałem stresa mimo sporo większych prędkości przy rolce, ale z superbem było wesoło i sympatycznie.
Z Panem spotkałem się na Słowackiego - taka dwupasmówka kręta. Raz ja jego, raz on mnie - ale delikatnie, bo nie ma na całej długości Słowackiego centymetra barierek bez "przeszłości Dopadliśmy się na dole, spod świateł poszliśmy ogniem. Od startu do skończenia trójki u mnie poszło na 1-2 długości auta (mojego sztrucla a nie superba - bo to by było chyba z 10 długości A3 ). Potem jeszcze raz na Grunwaldzkiej o półtorej auta. Na kolejnych światłach przeszkodził motocyklista, który na moim pasie postawił na tylne koło i mało nie zaliczył gleby, musiałem ostro hamować.
Wszystko by było fajnie, tylko superb z tym silnikiem w manualu do paki ma 9.5. Mój, liczony tak amatorsko ma 8 z groszem i się trochę załamałem. Więc pewnie Pan miał również program...tzn mam taką nadzieję
Wieczorem po przejeździe prawie całego trójmiasta w dwie strony i szukania chętnego, trafiło mi się mk 3.5 cabrio (zielone z zielonym dachem). Na pewno tdi. Obstawiam na 90tkę po programie lub 110tkę. Kilka prób i spod świateł i z rolki. Każdy dla mnie.
Mój sztrucel; alh_216tki plus spokojny program - waga 1190 z rezerwą i pustym bagażnikiem - teraz trochę gratów w bagażniku, i pół baku.
Z cabrio nie miałem stresa mimo sporo większych prędkości przy rolce, ale z superbem było wesoło i sympatycznie.
Gratki za killa :)fajna mina musiała być kolesia z superba jak nie dawał rady
hmmm... bede musiał tez ciebie poszukać bo czesto szlajam sie bez celu wieczorem po grunwaldzkiej takze moze spotkamy sie na kresce ciemny mk IV z prawej strony zderzaka krzyż vwpomorze mala blacha z przodu zderzaka
phanteon pisze:Wieczorem po przejeździe prawie całego trójmiasta w dwie strony i szukania chętnego, trafiło mi się mk 3.5 cabrio (zielone z zielonym dachem). Na pewno tdi. Obstawiam na 90tkę po programie lub 110tkę. Kilka prób i spod świateł i z rolki. Każdy dla mnie.
hmmm... bede musiał tez ciebie poszukać bo czesto szlajam sie bez celu wieczorem po grunwaldzkiej takze moze spotkamy sie na kresce ciemny mk IV z prawej strony zderzaka krzyż vwpomorze mala blacha z przodu zderzaka
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
Re: A3 kontra Superb 2.5tdi i zielone cabrio mk 3.5 tdi
Jak się w końcu zdecyduję na ic i suszarę arl to polatamy - chętnie. Chociaż ciekawe jak Twój latafasd pisze:Gratki za killa :)fajna mina musiała być kolesia z superba jak nie dawał rady
phanteon pisze:Wieczorem po przejeździe prawie całego trójmiasta w dwie strony i szukania chętnego, trafiło mi się mk 3.5 cabrio (zielone z zielonym dachem). Na pewno tdi. Obstawiam na 90tkę po programie lub 110tkę. Kilka prób i spod świateł i z rolki. Każdy dla mnie.
Juz sie przyzwyczaiłem chyba bo wydaje mi sie ze slabo a ic to bym w ciemno wkladał nawet do samego wirusa bo jak skonczyłem skladać i zamontowalem go to od razu było czuć róznice duzo wyzej sie krecil a i do tego ile przyjemności ze cos sie samemu sklepałophanteon pisze:Jak się w końcu zdecyduję na ic i suszarę arl to polatamy - chętnie. Chociaż ciekawe jak Twój lata
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
Niestety pełno gratów w bagażniku a jakoś...nie poskładało sięfasd pisze:a i do tego ile przyjemności ze cos sie samemu sklepało
phanteon, gratki.
słyszałem na mieście że na wiertare się zapatrujesz. Na przyszły sezon nowe forum trzeba będzie zastartować
słyszałem na mieście że na wiertare się zapatrujesz. Na przyszły sezon nowe forum trzeba będzie zastartować
1995 mk3 cabrio - nowy projekt
1998 Ibiza 6k gt tdi afn na bonusie - for sale
2001 Forester sf ej20 -daily
W jakim sensie - bo ja wieśniak nie rozumiem Pana zza wielkiej wody i z wielkiego światavik316 pisze:słyszałem na mieście że na wiertare się zapatrujesz
phanteon pisze:Niestety pełno gratów w bagażniku a jakoś...nie poskładało się
tez jakos niemialem czasu ale któregos razu bodajze w marcu sie spiałem to poskladałem mimo ze było zimno troszq
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
że czwarte geny oglądasz już na aledrogophanteon pisze:W jakim sensie
jam po podobnej szkole jak Panicz, przecie, prostak z plebsu jam, garażu nie mam jak szlachcicphanteon pisze:ja wieśniak nie rozumiem Pana zza wielkiej wody i z wielkiego świata
Musi mnie pablo albo błysku przewieźć i się zobaczy,choć lekko burżuazją zaleci mieć dwa auta . Prędzej dojdzie turbo i ic - i nie jeden hondziarz może się zdziwić - poczytałem trochę na trójmiejskiej hondzie i mają szacunek do poczciwego klekotavik316 pisze:że czwarte geny oglądasz już na aledrogo
Jo, toć natury Panocku nie łoszukasz.vik316 pisze:jam po podobnej szkole jak Panicz, przecie, prostak z plebsu jam, garażu nie mam jak szlachcic
mają mają. Raz na miesiąc jakiś diesel kogoł złomocze
mame łoszukasz,
tate łoszukasz,
siostre łoszukasz,
miłobędzkiego nie łoszukasz
co waćpan rzeczesz prawda,phanteon pisze:Jo, toć natury Panocku nie łoszukasz.
mame łoszukasz,
tate łoszukasz,
siostre łoszukasz,
miłobędzkiego nie łoszukasz
A jak stare porzekadło mówi "Grunwald zweryfikuje".vik316 pisze:mame łoszukasz,
tate łoszukasz,
siostre łoszukasz,
Koniec ot, bo zaraz dostaniemy za pitolenie o wszystkim tylko nie o temacie
fasd, daj znaka na pw kiedy tam masz zamiar coś polatać po mieście to może by się umówił na jakiegoś papieroska i bym namówił błyska i pabla na przewietrzenie wiertarek. Zawsze raźniej a i będzie po równo - dwie budy na gnojówkę i dwie konserwy szamiące olej.
- Majiic
- Czerwona Strzala
- Kontakt:
Żebym ja wam zaraz tych klekotow i japonskch wiertarek nie przewietrzyl ! pozdro mordy!