Golf V6 4Motion vs BMW E46
Wracam z pracy teren zabudowany jednopasmowa droga przede mną dwa auta za mną też kilka ostry łuk w prawo wszyscy spokojnie i nagle widzę jak za mną wyskakuje jeszcze na łuku na ciągłej BMW i wyprzedza auta przed sobą pech chciał że musiał się schować akurat za mną bo z naprzeciwka coś jechało ja cały czas spokojnie przede mną długa prosta ale cały czas nie ma możliwości wyprzedzać BMW na moim zderzaku przygotowane do wyprzedzania trochę tak jechało i odpuściło bo przed nami lekki łuk w lewo i koniec zabudowań widzę w lusterku jak gościu się zbiera więc migacz i na lewy długa prosta zero aut wyprzedziłem dwa auta przede mną gościu zaraz za mną ja zjechałem na prawy gościu dalej lewym z nadzieją że da mi rade jechał tak z 3 sekundy odpuścił i zjechał na prawy V6 sprint do setki ma kiepski ale od 100 w górę bajka także jak przekroczyłem stówę zacząłem systematycznie odjeżdżać koniec prostej (łącznie ok. 800m) i byłem już z 30 metrów z przodu hamowanie bo znów łuk w prawo ja spokojnie powolutku przejechałem BMW ostro i znów zaraz za mną ja jeszcze powolutku przyblokowałem i zwolniłem gościa i rozjazd ja w prawo BMW w lewo i tyle go widziałem na co dzień jeżdżę spokojnie nie utrudniając innym ale jak widzę takich pseudo rajdowców to nie mogę się oprzeć żeby utrzeć takiemu nosa co tam był za silnik nie wiem
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
Pewnie sie zdziwil jak nie dal rady ;p
to tak jak ja a w dodatku jak "rajdowiec" jedzie BMW to pozostaje tylko jedno do pokazaniaAD6 pisze:na co dzień jeżdżę spokojnie nie utrudniając innym ale jak widzę takich pseudo rajdowców to nie mogę się oprzeć żeby utrzeć takiemu nosa
AD6 pisze:BMW ostro i znów zaraz za mną ja jeszcze powolutku przyblokowałem i zwolniłem gościa
często tak jest że jakiś frajer kupi sobie mocną furę ale nie potrafi jej nawet wykorzystać po na prostej przycisnie ale nic po za tym nie pokarze.AD6 pisze:na co dzień jeżdżę spokojnie nie utrudniając innym ale jak widzę takich pseudo rajdowców to nie mogę się oprzeć żeby utrzeć takiemu nosa co tam był za silnik nie wiem
to zależny jakie BMW bo widziałem jak koleś próbował Mk3 VR6 zrobić 330d i dostał solidne batyPaździoch pisze:to tak jak ja a w dodatku jak "rajdowiec" jedzie BMW to pozostaje tylko jedno do pokazania
gratki AD6
na wiosne sie gonimy
mepha - nawet lepiej ze ci "frajerzy" pokazuja tylko na prostych bo tych ktorzy "proboja umiec" skrecac potem trzeba skrobac z drzew............
na wiosne sie gonimy
mepha - nawet lepiej ze ci "frajerzy" pokazuja tylko na prostych bo tych ktorzy "proboja umiec" skrecac potem trzeba skrobac z drzew............
dead slow but still forward
Re: Golf V6 4Motion vs BMW E46
no trzeba będzie się gdzieś ustawić ja to tylko czekam na śnieg i wpadam na wyrazów sprawdzić napęddcsp52 pisze:gratki AD6
na wiosne sie gonimy
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
zalezy od stanu silnika i od kierowcy osobiscie dalem rade e61 330d na 1/4mepha pisze:to zależny jakie BMW bo widziałem jak koleś próbował Mk3 VR6 zrobić 330d i dostał solidne baty
jeśli e61 to była to 530d więc to jest możliwe bo to ciężka krowa ale z E46 miałbyś duże problemyPaździoch pisze:zalezy od stanu silnika i od kierowcy osobiscie dalem rade e61 330d na 1/4
E46 to dla mnie jedyne Ładne BMW nawet rozglądałem się za takim niedawno jak szukałem czegoś z 4x4 ale E46 (330xi) w manualu praktycznie są nie do dostania i wybrałem golfa teraz nie żałuje bo też fajnie jeździ i kasy się troche ostało
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
330d 184 jest do objechania poliftowy motor bodajze 204 juz jest poza moim zasiegiem
AD6 pisze:zjechałem na prawy gościu dalej lewym z nadzieją że da mi rade
Paździoch pisze:to tak jak ja a w dodatku jak "rajdowiec" jedzie BMW to pozostaje tylko jedno do pokazania
jak bys jechal na wyrazow to daj znaka wezme kamere hd to conieco nagram
faktycznie pomylilo mi siemepha pisze:eśli e61 to była to 530d więc to jest możliwe bo to ciężka krowa ale z E46 miałbyś duże problemy