mk IVTDI 176 km vs Honda Civic V GEN 1,6 VTEC 125 km
Wracam sobie z pracy bylo jeszcze przed śniegami więc można bylo coś podzialać
Caly odcinek od mojej pracy do domu czyli 10 km przejechalem spokojnie bez szaleństw pod koniec samej drogi dojechalem do światel, stoję na prawym pasie dwupasmowej drogi. Na lewym pasie nagle pojawila się biala HONDA. Kierownik z Hondy uśmiechnąl się mocno zaciekawiony kurnikiem w slupku, bylo wszystko jasne co muszę zrobić. ESP off, 2,5 tyś obrotow, żolte, zielone ogień.
1 bieg jestem o pol maski z przodu
2 bieg Honda z tylu, w połowie mojego auta
3 bieg widzę Hondę w lusterku bocznym
4 bieg Honda oddala się w wstecznym lusterku dodatkowo katowana przez czarne bąki z wydechu TDI
Hamowanie, światla. Kierownik ogarnial o co chodzi, szybka w dol, krotka wymiana zdań, podziękowania itp.
Dziwil się bardzo, że klekot go pognal, na pytanie co pod maską odrzeklem TDI Panie
Po tym jak objechał mnie CRX 160 km czekałem na takiego killa nie mogłem się powstrzymać
Caly odcinek od mojej pracy do domu czyli 10 km przejechalem spokojnie bez szaleństw pod koniec samej drogi dojechalem do światel, stoję na prawym pasie dwupasmowej drogi. Na lewym pasie nagle pojawila się biala HONDA. Kierownik z Hondy uśmiechnąl się mocno zaciekawiony kurnikiem w slupku, bylo wszystko jasne co muszę zrobić. ESP off, 2,5 tyś obrotow, żolte, zielone ogień.
1 bieg jestem o pol maski z przodu
2 bieg Honda z tylu, w połowie mojego auta
3 bieg widzę Hondę w lusterku bocznym
4 bieg Honda oddala się w wstecznym lusterku dodatkowo katowana przez czarne bąki z wydechu TDI
Hamowanie, światla. Kierownik ogarnial o co chodzi, szybka w dol, krotka wymiana zdań, podziękowania itp.
Dziwil się bardzo, że klekot go pognal, na pytanie co pod maską odrzeklem TDI Panie
Po tym jak objechał mnie CRX 160 km czekałem na takiego killa nie mogłem się powstrzymać
Ostatnio zmieniony ndz gru 05, 2010 14:22 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
mk IV AJM + vs Honda Civic V GEN 1,6 VTEC 125 km
może byś napisał ile KM u ciebie było by fajnie
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
Re: mk IVTDI 176 km vs Honda Civic V GEN 1,6 VTEC 125 km
Tylko czekać na tematy jak to objechano Matiza i 725tds
Staram nie udzielać się po pijaku
Gratki za killa na hondzie ale mogłbyś poszukac godniejszego przeciwnika stać cie
ja tam czekam na killa z maluchem ;/ o co ci kaman podjechal pod światła hondą chcial sie poganiac dostał baty i wszystko OK
KILL IS KILL
casylimi pisze:Tylko czekać na tematy jak to objechano Matiza i 725tds
ja tam czekam na killa z maluchem ;/ o co ci kaman podjechal pod światła hondą chcial sie poganiac dostał baty i wszystko OK
KILL IS KILL
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
jak się trafi to opiszę, ja specjalnie nie szukam, to on mnie znalazł zresztą ja rzadko się ścigamfasd pisze:Gratki za killa na hondzie ale mogłbyś poszukac godniejszego przeciwnika stać cie
casylimi, mało wnoszący post do dyskusji, rozumiem, że chodzi Ci o to, że słabsze auto itp. ja go nie wybierałem, chciał się ciąć to się ciąłem, sam kill i opis to fun, jeśli za słabe to jest dla Ciebie po prostu nie pisz masz inne kille do komentowania, bardziej ekscytujące, że tak powiem
aczkolwiek nie wiedziałem do końca jak to będzie, ta honda jest lekka i wysoko się kręcifasd pisze:KILL IS KILL
z CRX'em jak się gnałem 1 i 2 bieg jeszcze ok ale na 3 to mi tak odjeżdżała, że było to przykre, masa robi swoje no i wysoko kręcąca się benzyna
No tak, bo hondy kręcą się przecież do 27tys...
Wiem że masa cifa o wiele mniejsza, ale masz ponad 50 ps więcej, jestem ciekaw czy objechałbyś 528 (już nie mówię o 328) 190ps, która jest prawie połowę cięższa od mk4, no może mniej niż połowę ale stosunek masy i mocy jest podobny jak golf do civica.
Wiem że masa cifa o wiele mniejsza, ale masz ponad 50 ps więcej, jestem ciekaw czy objechałbyś 528 (już nie mówię o 328) 190ps, która jest prawie połowę cięższa od mk4, no może mniej niż połowę ale stosunek masy i mocy jest podobny jak golf do civica.
casylimi, sory ale co ty chcesz udowodnić 328 w e36 to ja zrobiłem moim VR6 który waży ponad półtorej tony a niewiele gorzej szłem od takiej moim ABF-em
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
Widzę, że HONDY mają taką metkę, w wielu tematach są jakieś wtyki odnośnie tego, że kręcą się 27 - 30 tyś... Śmieszne to nie jest, za dużo nie wnosi do dyskusji więc nie wiem po co o tym piszesz...
Jeśli masz na myśli e39 528 193 km to zrobiona była bez problemu 2 x, w tej budzie szału nie robi ten motor, z e46 328i się nie ciąłem więc nie wiem jak to by było jak spotkam to opiszę
P.S. Jest tutaj jakaś niepisana zasada, że KILL musi być związany z dwoma autami o podobnej mocy czy jednak może być różnica ? KILL TO KILL, Matiza nie będę opisywał ale myślę, że z tą HONDĄ to trochę przesadzasz, po prostu się napatoczyła, only fun
Jeśli masz na myśli e39 528 193 km to zrobiona była bez problemu 2 x, w tej budzie szału nie robi ten motor, z e46 328i się nie ciąłem więc nie wiem jak to by było jak spotkam to opiszę
P.S. Jest tutaj jakaś niepisana zasada, że KILL musi być związany z dwoma autami o podobnej mocy czy jednak może być różnica ? KILL TO KILL, Matiza nie będę opisywał ale myślę, że z tą HONDĄ to trochę przesadzasz, po prostu się napatoczyła, only fun
Czekaj czekaj. Jeszcze się kolega atm nie wypowiedział. Ten to dopiero ma teorie na temat Hond .pelton pisze:Widzę, że HONDY mają taką metkę, w wielu tematach są jakieś wtyki odnośnie tego, że kręcą się 27 - 30 tyś... Śmieszne to nie jest, za dużo nie wnosi do dyskusji więc nie wiem po co o tym piszesz...
A co do tematu to gratki i nie zwracaj uwagi na docinki.
I o to w tym wszystkim chodzi .pelton pisze:po prostu się napatoczyła, only fun
Re: mk IVTDI 176 km vs Honda Civic V GEN 1,6 VTEC 125 km
co do e39 528 e36 328 to ASZ z wirusem spokojnie się poradzi. Kumpel a3 1.8T z wirusem robi takie bmki że aż głupio to wygląda z rolki jest masakra a asz+ jest trochę wolniejszy od 1.8T+
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
AD6, E39 528 waży dokładnie 1515kg a Ty sugerujesz że kompakt z podobnym silnikiem miałby ważyć tyle lub o zgrozo więcej niż ta, jak ją określę, locha? Nie wiem czy podając taką masę- cukrujesz swoją furę czy się użalasz?
pelton, Nie wątpię że zrobiłeś 528, ale spójrz na to z drugiej strony; Twoje auto jest wycackane, wygłaskane, wymiany na czas, jednym słowem zdrowy silnik z namacalną mocą 173 i objechałeś Bmw, która jak podejrzewam była zagazowana a, a moim skromnym zdaniem jeżeli ktoś wkłada gaz tzn że nie stać go na utrzymanie całej reszty. I nawet po przełączeniu na Pb sygnuje się 160 a może 170km, bo po lpg już nie ma takiego powera .
Chodzi mi o zdrową, niegazowaną, ''od Niemca" która robi niskie 7sek g-techem, taka perełka jaką ma mój kumpel.
W tym wszystkim kaman o to, że kill powinien być w miarę wyrównany tzn stosunek mocy do masy. Rozumie, że nie wiedziałeś ile kucy ma hondziwka, byłeś ciekawy wyniku, lecz (podkreślam jeszcze raz- moim skromnym zdaniem) pojedynek był niesprawiedliwy.
Piszesz iż nic nie wnoszę- wg mnie Ty mało wnosisz opisując kill ze słabszym autem i nie tylko o moc chodzi.
Ps- nie zauważyłem w tym dziale Twojego killa z 528 x2...
Pozdrawiam wszystkich biorących w dyskusji; w końcu po to jest forum
pelton, Nie wątpię że zrobiłeś 528, ale spójrz na to z drugiej strony; Twoje auto jest wycackane, wygłaskane, wymiany na czas, jednym słowem zdrowy silnik z namacalną mocą 173 i objechałeś Bmw, która jak podejrzewam była zagazowana a, a moim skromnym zdaniem jeżeli ktoś wkłada gaz tzn że nie stać go na utrzymanie całej reszty. I nawet po przełączeniu na Pb sygnuje się 160 a może 170km, bo po lpg już nie ma takiego powera .
Chodzi mi o zdrową, niegazowaną, ''od Niemca" która robi niskie 7sek g-techem, taka perełka jaką ma mój kumpel.
W tym wszystkim kaman o to, że kill powinien być w miarę wyrównany tzn stosunek mocy do masy. Rozumie, że nie wiedziałeś ile kucy ma hondziwka, byłeś ciekawy wyniku, lecz (podkreślam jeszcze raz- moim skromnym zdaniem) pojedynek był niesprawiedliwy.
Piszesz iż nic nie wnoszę- wg mnie Ty mało wnosisz opisując kill ze słabszym autem i nie tylko o moc chodzi.
Ps- nie zauważyłem w tym dziale Twojego killa z 528 x2...
Pozdrawiam wszystkich biorących w dyskusji; w końcu po to jest forum
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Gratki za kila a ten crx był seryjny ? dużo od niego wtedy dostałeś ?ehh ten hondy zawsze na nich temat bedzie duzo gadane nawet na forum vw
nie zauważyłeś bo nic nie opisałem, raz się skusiłem coś opisać ale widzę, że bez niepotrzebnej dyskusji tutaj się nie obejdzie, ehhh szkodacasylimi pisze:Ps- nie zauważyłem w tym dziale Twojego killa z 528 x2...
następnym razem opisze jak ktoś mnie skiluje, rozumiem, że to Cię usatysfakcjonuje, jeszcze raz podkreślam FUN, rozumiem Twoje przesłanie, lepiej nic nie opisywać i podchodzić do tematu ultra poważnie bo to zawody o złote kalesraki i musi być uczciwie, jest trochę innych tematów w tym dziale gdzie są również opisane taki akcje że nie było po równo mocy więc nie rozumiem w czym jest problem. nie wiedziałem co jest pod maską w Hondzie, postanowiłem opisać dla zabawycasylimi pisze:Piszesz iż nic nie wnoszę- wg mnie Ty mało wnosisz opisując kill ze słabszym autem i nie tylko o moc chodzi.
jesteś w błędzie, auto znajomego z poprzedniego forum, wycykane, wygłaskane, wymiany na czas, jedym słowem zdrowy silnik z namacalną mocą seryjnącasylimi pisze:która jak podejrzewam była zagazowana a, a moim skromnym zdaniem jeżeli ktoś wkłada gaz tzn że nie stać go na utrzymanie całej reszty
tak, zdrowepavo71 pisze:a ten crx był seryjny ?
około 1,5 auta na 1/4, suchy asfalt koło giełdy rolnej odchodził mocniej przy wyższych biegachpavo71 pisze:dużo od niego wtedy dostałeś
pozdrawiam