Passat B5FL 1.9TDI vs BMW 318
tak w kwestii wprowadzenia
A więc dostałem polecenie od Kierownika jedz do Chorzowa i wymień towar. Ucieszony lecę do dziewczyny która zajmuje się flotą aut. Mówi że stoi tylko Seiciento, mina mi zrzedła mówie gdzie ja wrzucę ponad 350kg kleju. I w końcu się okazało że jest "Pasztet" kombi, momentalnie zapaliły mi się "*#cenzura#*" w oczach. W serii pasztecik miał 130KM, ale przedstawiciel handlowy który nim śmigał poddał go lekkiemu tuningowi pond 170KM legenda mów że był hamowany, ale niestety nie mogę tego ustalić bo gościu już nie pracuje. Ale wracając do KILL'a jadąc radośnie DK88 do Bytomia, stwierdzam że to potwór na 3 biegu kontrola trakcji mi się włączała. Tuż za salonem OPLA przy DK88 slalom między autami i zatrzymuje się na światłach przy Macu. Obok podjeżdża młody łepek w BMW i kiwa palcem na mały wyścig. Lekka przygazówkam mówie jeśli nic nie modził to go mam(przypomnę że auto troszkę doładowane kilogramami). zółte.. zielone i ogień ..z tym że zapomniałem wyłączyć ESP i zmuliło go. BMW wysunął się na prowadzenie ale sie opamiętałem i tuż za światłąmi był mój. Na wiadukcie już 160 na blacie. I niestety na zjezdzie z wiaduktu po heblach bo nie chciałem mieć pamiątkowej fotografii Kamerka przy BP. Zrównaliśmy sie na światłach kciuk w górę za podjętą walkę. KILL wygrany.
A więc dostałem polecenie od Kierownika jedz do Chorzowa i wymień towar. Ucieszony lecę do dziewczyny która zajmuje się flotą aut. Mówi że stoi tylko Seiciento, mina mi zrzedła mówie gdzie ja wrzucę ponad 350kg kleju. I w końcu się okazało że jest "Pasztet" kombi, momentalnie zapaliły mi się "*#cenzura#*" w oczach. W serii pasztecik miał 130KM, ale przedstawiciel handlowy który nim śmigał poddał go lekkiemu tuningowi pond 170KM legenda mów że był hamowany, ale niestety nie mogę tego ustalić bo gościu już nie pracuje. Ale wracając do KILL'a jadąc radośnie DK88 do Bytomia, stwierdzam że to potwór na 3 biegu kontrola trakcji mi się włączała. Tuż za salonem OPLA przy DK88 slalom między autami i zatrzymuje się na światłach przy Macu. Obok podjeżdża młody łepek w BMW i kiwa palcem na mały wyścig. Lekka przygazówkam mówie jeśli nic nie modził to go mam(przypomnę że auto troszkę doładowane kilogramami). zółte.. zielone i ogień ..z tym że zapomniałem wyłączyć ESP i zmuliło go. BMW wysunął się na prowadzenie ale sie opamiętałem i tuż za światłąmi był mój. Na wiadukcie już 160 na blacie. I niestety na zjezdzie z wiaduktu po heblach bo nie chciałem mieć pamiątkowej fotografii Kamerka przy BP. Zrównaliśmy sie na światłach kciuk w górę za podjętą walkę. KILL wygrany.
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Nie piszesz jakie BMW, ale i tak gratki, choć i koników i niutków u ciebie sporo więcej było na pewno
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
i kilogramów.guziolek pisze:choć i koników i niutków u ciebie sporo więcej było na pewno
Gratki
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Re: Passat B5FL 1.9TDI vs BMW 318
Prawda jest taka że ja na bawarkach się nie znam, ale poszperałem teraz i po obejrzeniu kilku fotek mogę powiedzieć że to była E36. Jakoś bawarki mnie nie pociągają, chociaż nie powiem 740 z 2001 przyjemnie sie prowadziło. Ale ten wir w bakuguziolek pisze:Nie piszesz jakie BMW, ale i tak gratki, choć i koników i niutków u ciebie sporo więcej było na pewno
- xxxGlaDxxx
- ...
Powiem tak, jeździłem passatem b5fl z AWX-em i jeździłem e36 318i i powiem ci, że musiałeś tragicznie skopać ten start żeby ci tym "cudem" odszedł Niestety w e36 zabawa zaczyna się dopiero od pojemności 2.0 .
jak pisałem nie wylaczylem ESP i systemik troszke mi zmulił silnik, ale to nie pierwszy raz jak chciałem strzelic popisówkę i zapomniełem o kontroli trakcji.
- SzafaTczeVW
- Ma gadane
Re: Passat B5FL 1.9TDI vs BMW 318
bo jeździłeś 1.8 zwykłym przejedz się 1.8 is a gwarantuje ci ze zmienił byś zdanie na temat pojemności i tego jak bejce jeżdżą. 1.8is na miękko łyka 2.0 jeśli chodzi o bejce lecz wiadomo vw to vwxxxGlaDxxx pisze:Powiem tak, jeździłem passatem b5fl z AWX-em i jeździłem e36 318i i powiem ci, że musiałeś tragicznie skopać ten start żeby ci tym "cudem" odszedł Niestety w e36 zabawa zaczyna się dopiero od pojemności 2.0 .
Moja była zielona zabka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=153388
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=153388
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tak tylko takie IS spala tyle samo co 2,5 a jedzie od niego gorzejSzafaTczeVW pisze:bo jeździłeś 1.8 zwykłym przejedz się 1.8 is a gwarantuje ci ze zmienił byś zdanie na temat pojemności i tego jak bejce jeżdżą. 1.8is na miękko łyka 2.0 jeśli chodzi o bejce lecz wiadomo vw to vw
nigdy w życiu - is to bardzo oszczędny silnik jak na bmw, m50 żadne nie zejdzie to takich ilości spalaniaTo_mas pisze:tak tylko takie IS spala tyle samo co 2,5 a jedzie od niego gorzej
zdrowy is idzie praktycznie tak samo jak 2.0 ale niestety go nie objedzie "na miękko"SzafaTczeVW pisze:1.8is na miękko łyka 2.0