Gti V5 MK4 vs Leon ARL vs MG ZR 160
Witam jestem coraz bardziej zadowolony z mojego nowego nabytku GTI v5 150 km , standardowe miejsce jak co środę . Pojechałem z nudów nie było ciekawych aut poza Leonem ARL 150 km seria auto od mechanika znajomego , rzadko który jest tak utrzymany . II samochodzik to słynny rover MG ZR 160 km
Start z Leonem jadąc ma miejsce widać było że z rolki by mnie na początku pozamiatał jednak od III biegu się zbliżam .
I Start Golf na starcie wyskakuje maskę do przodu i na każdej zmianie biegu odskakuje ok metra , na mecie jest na wysokości mojego tylnego zderzaka
II Start identycznie zauważyłem że na III biegu już mu ładnie odchodzę
III Zwaliłem start niestety I bieg jestem na jego tylnych drzwiach , II bieg dalej to samo , III bieg brakuje mi ok metra żeby go zrobić
Piszę od razu myślałem że dostane baty i , kolega też tak myślał
Drugi wyścig kolega z MG ZR jeden start podobno furka troszkę złapała temperaturę ,
I bieg ruszamy równo , słychać w MG zmienne fazy u mnie stożek , zapinam II bieg i odskakuje maskę do przodu . Na III biegu odstawiłem go do zderzaka i tak się wyścig zakończył
Fajny wieczór ostatnie takie jazdy w sumie w tym roku już zimno
Start z Leonem jadąc ma miejsce widać było że z rolki by mnie na początku pozamiatał jednak od III biegu się zbliżam .
I Start Golf na starcie wyskakuje maskę do przodu i na każdej zmianie biegu odskakuje ok metra , na mecie jest na wysokości mojego tylnego zderzaka
II Start identycznie zauważyłem że na III biegu już mu ładnie odchodzę
III Zwaliłem start niestety I bieg jestem na jego tylnych drzwiach , II bieg dalej to samo , III bieg brakuje mi ok metra żeby go zrobić
Piszę od razu myślałem że dostane baty i , kolega też tak myślał
Drugi wyścig kolega z MG ZR jeden start podobno furka troszkę złapała temperaturę ,
I bieg ruszamy równo , słychać w MG zmienne fazy u mnie stożek , zapinam II bieg i odskakuje maskę do przodu . Na III biegu odstawiłem go do zderzaka i tak się wyścig zakończył
Fajny wieczór ostatnie takie jazdy w sumie w tym roku już zimno
na 100 % wersja 150 konna jednak nie wiadomo co tam helmut na grzebał ja zrobiłem tylko dolot i wywaliłem kata
A co w tym takiego dziwnego, że 150kM benzyna objechała z kreski 150kM klekota w tej samej budzie?MiChAoS pisze:Moze masz u siebie 170 a nie 150:>
[youtube][/youtube]
TDI po programie na 140 wygrało o ponad długość
TDI po programie na 140 wygrało o ponad długość
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
ludzie kiedy Wy zrozumiecie, że ta sama moc po programie zawsze będzie lepiej jeździć od seryjnej mapy z tą samą mocą, w szczególności kiedy zmienia się graty z osprzętu?Gumis_Krk pisze:po programie
330KM/450Nm
Również żadna niespodzianka. Po prostu w autach o bardzo zbliżonych parametrach najwięcej do powiedzenia ma kierowca i stan techniczny, a nie cyferki z hamowni.Gumis_Krk pisze:TDI po programie na 140 wygrało o ponad długość
Re: Gti V5 MK4 vs Leon ARL vs MG ZR 160
do tego dochodzi masa, nie wiem czemu ale seaty niestety są dużo cięższe( jak na auto klasy kompakt) od swoim bliźniaków vw i audi mówię o realnej wadze a nie wpisanej do dowodu
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
no ale ten MG to napewno nie jedzie jak powinien
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
Powiem tak nie wiem jak powinno jechać takie zdrowe MG , wiem jedno Leon jest zdrowy seryjny arl i tak jak pisałem dużo zależy od startu bo odpychał się dosyć żwawo pisze jak było
ARL Vs AGZ jeżdżą podobnie względem siebie i tu wszystko zależy od kierowcy leon jest troche cięższy wiec wynik tego starcia jest ok ale ten MG powinien was obu objechać
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
MK4 VR6 4x4 AQP
Re: Gti V5 MK4 vs Leon ARL vs MG ZR 160
bastek016 jak bede w miescie to chetnie zmierze sie moim ASV(146KM) choc mysle ze do zdrowego ArL nie mam podjazdu
Focus RS mk3 Nitrous Blue
Pytanie co mamy na myśli mówiąc zdrowy ARL.. Dla mnie zdrowy ARL seria ma min 160 kucy
Było Ford Focus Mk1 2.0
Było VW MK5 1.6
Był Leon FR ARL +
Jest Ford Kuga 2.0 TDci
Jest Focus ST 2.5 T
Było VW MK5 1.6
Był Leon FR ARL +
Jest Ford Kuga 2.0 TDci
Jest Focus ST 2.5 T
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
No ladnie musisz ogarniac sprzet, bo teoretycznie szybsze auta objezdzasz
MG musial byc nie halo, bo widzialem jak takie cos jezdzi i sroka bym mial problemy go objechac, a 204KM MKIV robie bez problemu ...
Taki leon fajnie nawet idzie ale porownywalnie do V5 wiec mogles wygrac tym bardzie ze z kreski co benzynka lubi
graty
edit.
"bez problemu" czyli powtarzalne okolo 1 dlugosc.. zeby zaraz mnie ktos za slowa nie lapal
MG musial byc nie halo, bo widzialem jak takie cos jezdzi i sroka bym mial problemy go objechac, a 204KM MKIV robie bez problemu ...
Taki leon fajnie nawet idzie ale porownywalnie do V5 wiec mogles wygrac tym bardzie ze z kreski co benzynka lubi
graty
edit.
"bez problemu" czyli powtarzalne okolo 1 dlugosc.. zeby zaraz mnie ktos za slowa nie lapal
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;