Honda Civic 5gen Type-R 200HP vs Golf MKIII vr6
- matiz_1990
- Ma gadane
Re: Honda Civic 5gen Type-R 200HP vs Golf MKIII vr6
I szczęśliwego nowego roku
Golf III 1.9 TDI 1Z :D Mroczny Parchu;)
Honda power!!
Wesołych świąt życzę napalonym Golfiarzom
Wesołych świąt życzę napalonym Golfiarzom
Zajmuję się profesjonalną obróbką graficzną- Wirtualny tuning.
Moja galeria:
http://emagielik.deviantart.com/gallery/" onclick="window.open(this.href);return false;
taczka magik'a- MK2 pf
Pozdrawiam MagiK.
Moja galeria:
http://emagielik.deviantart.com/gallery/" onclick="window.open(this.href);return false;
taczka magik'a- MK2 pf
Pozdrawiam MagiK.
Dołączam się do życzeń i pozdrawiam ludzi którzy przyśpieszeniem swojej maszyny rekompensują sobie różnorakie kompleksy!
cloudonly pisze:Dzisiaj na swiatełkach objechałem załosnego golfa który ma wielachny silnik i o 80km więcej Jedyneczka i juz było po nim bo przejechaniu 200m 1.5 długości auta a pózniej tylko tylne lusterko:)
Napaleni golfiacze nie gadajcie na tych co jezdza hondami ze się pojemnoscia zasłaniaja chodzi o konie mechaniczne co postawisz na lini honde 125km a golfa 280km to jest róznica a postaw honde w 1.6 125km a golfa 1.6 nie wiem ile ma koni bo nie interesuje sie golfami, nawet z tym najmocniejszym silnikiem to i tak golf nie ma szans. A wy sie cieszycie ze wygrywacie:) WIELKI ŻAL
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Honda Civic 5gen Type-R 200HP vs Golf MKIII vr6
Oj to powinienes teraz isc na spowiedzcloudonly pisze:Dzisiaj na swiatełkach objechałem załosnego golfa
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Honda ma zapierdalać a nie wyglądać
Za to German Style jest ładniejszy niż JDM
Co kto woli. Ja już dawno powiedziałem: Jak Diesel to TDI, a jak benzyna to VTEC
Za to German Style jest ładniejszy niż JDM
Co kto woli. Ja już dawno powiedziałem: Jak Diesel to TDI, a jak benzyna to VTEC
Rust is lighter than carbon fiber
tylko chyba nie zauważyłeś że golf jechał sobie normalnie i niemiał nawet weny się z tobą ścigać . taki szczegół malutki ;]
PozdrO
German Ma Wyglądać I Sprawiać Radość Właścicielowi ;]
PozdrO
German Ma Wyglądać I Sprawiać Radość Właścicielowi ;]
VAG LoVe
Aktualne Mk4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=544251" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje Dziecko VAGowe ;] było http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... Z#p5901160" onclick="window.open(this.href);return false;
- nitrox89
- Dawca organów
Pochwal się lepiej setupem swojej Hondy, bo z tego co ja pamiętam to jajo nie wychodziło jako Type-Rcloudonly pisze:To forum to jedna wielka sciema.
- nitrox89
- Dawca organów
Nie, pierwszy raz słysze... W Golfach się takich rzeczy nie robi bo my nie umiemy. Tylko Hondziarze są tak zajebisci...cloudonly pisze:A słychac było o takim czyms ja swap silnika
Idź lepiej na PasswordJDM i nie zawracaj nam dupy... Chciałem pogadać na poziomie, ale widać się nie da :/
Hondy to dobre samochody, ale niestety zbyt dużo buractwa ostatnio je kupuje i robi się to samo co z Golfami.
- xxxGlaDxxx
- ...
Wesołych świąt życzy forum VWgolf Generalnie jak dla mnie temat do zamknięcia. Biedny użytkownik zwykłej Hondy 1.6 który pisze z takim przejęciem i pianą na ustach, że nawet nie zważa na stylistykę ani ortografie Zdaj sobie sprawę, że jak Golf tak i Honda Civic to nudne dupowozy dla mas, a sianie takiego fermentu świadczy o małej ilości wiosen na karku, małej ilości szarych komórek, albo małej wielkości sami wiecie czego. Jeszcze raz wesołych świat i smacznego jajka