Blaupunkt TravelPilot E1
- Gobo90
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Blaupunkt TravelPilot E1
Witam ma ktoś może jakieś mapy w wersji E ?? nie koniecznie polski chętnie bym przygarną .. a Moze ktoś ma taką nawi jak w temacie chętnie wysłucham jakiś opinii ponieważ ja takową posiadam
sorki ale mi sie pomylilo ja wtedy jeszcze uzywalem dc+ czyli musialem to tam znalesc.Gobo90 pisze:Labudin, hmm masz może jakieś linki do tych torrentow bo nic nie moge znaleźć .. same DX-owe mapy nie ma żadnych E ...
[ Dodano: 27 Cze 2007 21:12 ]
Patryyyk pisze:poszukuje płyt do navi MFD głównie polski
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2007 12:58 przez Labudin, łącznie zmieniany 2 razy.
[img]http://images20.fotosik.pl/404/391db8446f84df4d.jpg[/img]
Travelpilot Exact
to mi nowosc ze sie da kopiowac?!.Mam plyte wersji E na PL Cz H SK 2007 i DE +MRE 2006 ?
wszystko na oryginalach i jak ktos mi zdradzi sposob na skopiowanie ich tak zeby chodzily (kupe forsy zaplacilem i szkoda mi tylko oryginalow) w Blaupunkcie exact ,to wrzuce mu iso tegoz na
rapida.
wszystko na oryginalach i jak ktos mi zdradzi sposob na skopiowanie ich tak zeby chodzily (kupe forsy zaplacilem i szkoda mi tylko oryginalow) w Blaupunkcie exact ,to wrzuce mu iso tegoz na
rapida.
Re: Travelpilot Exact
wszystko się da... trzeba mieć sprzęt i wiedzę...casio99 pisze:to mi nowosc ze sie da kopiowac?!.Mam plyte wersji E na PL Cz H SK 2007 i DE +MRE 2006 ?
rapida.
poszło na priv...Patryyyk pisze:poszukuje płyt do navi MFD głównie polski
pozdro
Ostatnio zmieniony śr lip 04, 2007 03:10 przez adams, łącznie zmieniany 1 raz.
poszło na priv...Patryyyk pisze:poszukuje płyt do navi MFD głównie polski
pozdro[/quote]
przyszlo na priva to co juz probowalem.
nadmieniam ze wypalilem juz do smietnika 3 pudelka
cd-kow i probowalem z 15 wypalarek od archaicznych do highendu.na hiszpanskim forum odpowiedzial mi elricodondey(notabene guru) ze te plyty nie sa produkowane tradycyjna metoda wypalania tylko sa niejako TłOCZONE i dlatego sciezka identyfikacyjna nie jest rozpoznawalna przez komputerowe wypalarki.
buheheheheh to Ci wała sprzedał ładnego...casio99 pisze: na hiszpanskim forum odpowiedzial mi elricodondey(notabene guru) ze te plyty nie sa produkowane tradycyjna metoda wypalania tylko sa niejako TłOCZONE i dlatego sciezka identyfikacyjna nie jest rozpoznawalna przez komputerowe wypalarki.
Trzeba mieć odpowiedni sprzęt (nagrywarka, płyta, odpowiedni program z odpowiednim profilem) i troszkę wiedzy
w tym przypadku lepsze, bo droższe traci sens...
NO TO PODAJ mi ten profil i rodzaj nagrywarki oraz rodzaj nosnika ,zamiast sie wymadrzac!adams pisze:
Trzeba mieć odpowiedni sprzęt (nagrywarka, płyta, odpowiedni program z odpowiednim profilem) i troszkę wiedzy
w tym przypadku lepsze, bo droższe traci sens...
mam oryginaly i chetnie zrobie DZIALAJACE kopie bezpieczenstwa ....i to nie dla siebie tylko dla INNYCH uzytkownikow tego forum !zamiast zapychac niedzialajacym trashem serwery.