Blaupunkt TravelPilot E1
wiele płyt sprawdziłem już... i odziwo mapka śmiga na jednej z najtańszych płyt na runku
nagrywać się powinno najwolniej jak się da (z użyciem odpowiedniego profilu przy nagrywaniu z obrazu płyty) ale nagrałem kiedyś z prędkością max i też śmigała płytka
najnowsza płyta to 07/08 z polskim lektorem (dołożonym przez naszych szpeców...)
nagrywać się powinno najwolniej jak się da (z użyciem odpowiedniego profilu przy nagrywaniu z obrazu płyty) ale nagrałem kiedyś z prędkością max i też śmigała płytka
najnowsza płyta to 07/08 z polskim lektorem (dołożonym przez naszych szpeców...)
Travelpilot TYLKO E
oj czlowieczku! toz prosto jak ten chlop sanacyjny w kolko to samo przeciez zeby wypalic trzy pudelka na smietnik to musialem sila rzeczy zrobic jakies imageGobo90 pisze:spróbuj zrobić obraz płyty moze moja nagrywarka to wypali... bo jak swoją mape z 2004 roku kopiuje to chodzi oki..... tylko musisz zczytywać i nagrywać prędkością 2x-4x... nie więcej..
jak zrobie image bez prawidlowego odczytu zawartosci (czyli ukrytych sektorow) to nie pomoze zadna wypalarka ,bo przeciez nagrywa sie to co jest w zbiorze zrodlowym ,i jak ten nieprawidlowo zczytany image nie ma informacji potrzebnej do prawidlowej identyfikacji plyty jako oryginal to psu na buty ten image , w mysl zasady ze z gowna nie da sie marmelady zrobic .Probowalem juz nawet blindwritem sektor po sektorze ,co trwalo 17 godzin ,i tez nic to nie dalo.
Pisze caly czas o PLYTACH SERIA E
nie o DX inszych.
Dlatego prosze o nie GDYBANIE na tematy uboczne i dywagacje na tematy typu :kuzyn mojego kolegi to zrobil.
A WIEC :
Kto wie jak zrobic E i obraz i to tylko E ?
Ostatnio zmieniony ndz lip 08, 2007 21:09 przez casio99, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Re: Travelpilot Exact
Witojcie
Już od liku dni poszukuje map dla TravelPilot E1, większość udostępnionych map to DX. Dobrzy ludzie czy ktoś poda linka skąd można te mapki ściągnąć.
Koszt orgimałów 700PLN z pokryciem Polski w 30% to troszku za drogo.
PLIIIIIIS
Już od liku dni poszukuje map dla TravelPilot E1, większość udostępnionych map to DX. Dobrzy ludzie czy ktoś poda linka skąd można te mapki ściągnąć.
Koszt orgimałów 700PLN z pokryciem Polski w 30% to troszku za drogo.
PLIIIIIIS
Ostatnio zmieniony czw gru 06, 2007 21:18 przez jojCORZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Potrzebuje mapki
Witam jeśli ma ktoś mapę E1 Wiednia i może podesłać byłbym bardzo wdzięczny.
pozdrawiam
pozdrawiam