Jaki radiotelefon kupić? CZYTAJ PIERWSZY POST
- research1
- Użytkownik
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
ja ostatnio kupiłem zestaw Lafayette Atena + Sirio As 100 Mag za 350zł i spisuje się całkiem dobrze
Jaki radiotelefon kupić?
A co mi powiecie o
http://allegro.pl/cb-radio-alan-48-plus ... 94699.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I doradźcie jakąś antenę na magnesie, do 200zł
http://allegro.pl/cb-radio-alan-48-plus ... 94699.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I doradźcie jakąś antenę na magnesie, do 200zł
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
Za tę cenę to wolałbym Yosana PRO 120. Antena standardowo - Sirio ML145 i wtedy zostanie na lepsze radio, np. Yosana 2204.
Jaki radiotelefon kupić?
od wielu lat jestem fanem Presidenta i używam sprzętu tylko tej marki. ostatni zakup: Teddy ASC z 5-letnią gwarancją. zero szumów, bardzo korzystna cena. zastanawiam się, czy antenę, którą do tego dobrałem jest dobra - konkretnie Georgia.? Macie jakieś doświadczenia?
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
Georgia to syf. Z widelca dalej się zaleci niż z tej pseudoanteny. President już dawno zszedł na psy, robi drogi sprzęt, który często, gęsto jest gorszy od konkurencji. Teddy ujdzie w tłoku, bo nie jest aż tak drogi, jednak w podobnej cenie Yosan 2204 bije go na głowę. Nie mówiąc już o używanym sprzęcie, który można kupić za podobne pieniądze. Dużo lepszy wyborem anteny byłaby Sirio Turbo 2000 na dużym magnesie.
Jaki radiotelefon kupić?
Teddy jest do bani. Dają do niego małą naklejkę. Trzeba było wziąć Walkera, tam już dają większą.
Niestety, zgadzam się w całości z postem k0nr4d'a. No może poza tym widelcem.
Niestety, zgadzam się w całości z postem k0nr4d'a. No może poza tym widelcem.
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
Re: Jaki radiotelefon kupić?
Ja se zakupiłem unidena 510 i antenkę prezydenta -alaska. Po wyczyszczeniu i zestrojeniu wszystko działa jak ta lala. Więc najpierw jak ktoś chce coś krytykować to niech najpierw zamontuje odpowiednio zestaw i go ze stroi. Dodam że u 510 made in filipiny a antenka jedna z pierwszych a nie nowy chłam made in china.
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
menffis, dla Ciebie działa jak ta lala, dopóki nie posłuchasz, jak pracuje lepszy zestaw. Każdy przez to przechodził. Antena, czy nowa, czy stara - jeden czort, jeśli jest sprawna. Po drugie President nie robi anten w Chinach. Tak samo, jak Sirio, Sirtel i Lemm. Prosiłbym o koniec OT, każdy, kto potrafi czytać ze zrozumieniem, wybierze coś dla siebie z pierwszego postu.
Jaki radiotelefon kupić?
Hello Mister Moderator Zajrzałem bo szukam zestawu, jednak pierwszy post jest już trochę starawy...Czy mogę Cię prosić o rozeznanie rynku i polecenie czegoś...lato za pasem, wyjazdy wakacyjne niebawem a na wiosnę pewnie coś nowego w sprzedaży się pojawiło a coś tam zniknęło z rynku (wiem, wiem, nowe nie znaczy lepsze a nawet wręcz przeciwnie ale żadnego z polecanych UNIDEN-ów nie znalazłem w sprzedaży).
Oczywiście jeżeli będziesz umierał z nudów, jeżeli natomiast jesteś zarobiony to luzik, będę gdzieś tam szukał dalej ale jak coś zapodasz to pewnie kilka ludzików ze mną na czele się ucieszy
Oczywiście jeżeli będziesz umierał z nudów, jeżeli natomiast jesteś zarobiony to luzik, będę gdzieś tam szukał dalej ale jak coś zapodasz to pewnie kilka ludzików ze mną na czele się ucieszy
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
Szczerze mówiąc, to nic wartego uwagi się nie pojawiło. No, może poza Legendem III, jako jednym z lepszych miniaturowych radiotelefonów za jako-takie pieniądze. Nadal w zestawach antymiśkowych królują Yosany. Co do Undków 68/78 zgłoś się na pw.
Jaki radiotelefon kupić?
Kolego KOnr4dzie, czekam na rade...
Chce sobie sprawić swój pierwszy zestawik, myślałem o tti 770.
Radyjko małe, mala ilość i dobra przejrzystość pokręteł wiec myślę że łatwe w obsłudze, kolor wyświetlacza pasujący do koloru zegarów vw,
czytałem tez rożne opinie i ludzie sobie je chwalą.
Może podpowiesz mi czy warto je kupić lub znasz coś lepszego o podobnych cechach. Jaka będzie najlepsza antenka do tego radyjka?
Potrzebuje również adres sklepu w Łodzi, z dobrymi cenami i gdzie profesjonalnie mi je zamontują i zestroją.
Pozdrawiam
Chce sobie sprawić swój pierwszy zestawik, myślałem o tti 770.
Radyjko małe, mala ilość i dobra przejrzystość pokręteł wiec myślę że łatwe w obsłudze, kolor wyświetlacza pasujący do koloru zegarów vw,
czytałem tez rożne opinie i ludzie sobie je chwalą.
Może podpowiesz mi czy warto je kupić lub znasz coś lepszego o podobnych cechach. Jaka będzie najlepsza antenka do tego radyjka?
Potrzebuje również adres sklepu w Łodzi, z dobrymi cenami i gdzie profesjonalnie mi je zamontują i zestroją.
Pozdrawiam
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
Al CaMOne, podjedź na Inflancką 65 do Konektora, pracują tam moi dobrzy koledzy, mają profesjonalny serwis i przystępne ceny. TTI niestety nie jest dobrym wyborem, będziesz miał więcej nerwów na ten sprzęt niż to wszystko warte. U chłopaków potestujesz sobie różne radiotelefony i coś na pewno dobierzesz.
Pozdrawiam również
Pozdrawiam również
Jaki radiotelefon kupić?
ok,
dzięki za adres, powołam się na Ciebie to może jakiś rabacik dostane hehe
dzięki za adres, powołam się na Ciebie to może jakiś rabacik dostane hehe
- RafałekVR6
- VR6 Driver
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
Panowie a mając 500zł na antene i radio co moglibyście polecić?30 procent miasto,70 procent trasa.
Car audio wciąga...ehhh:D