Witam, czy ktoś znalazł juz jakies fajne rozwiązanie do zainstalowania na stałe CB w golfie 6, osobiscie mam Harry III i opcja między fotelem a tunelem odpada, bo radio jest za grube.
Dziękuje i pozdrawiam.
Montaż CB w MK6
Montaż CB w MK6
W mk6 jest problem z miejscem. Ja miałem na początku w miejscu schowka przy bezpiecznikach. Tu jednak poducha powietrzna siedzi obok. Potem zamontowałem z prawej strony tunelu przy kolanie pasażera. Innego miejsca rozsądnego nie udało mi się znaleźć.
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
Montaż CB w MK6
No własnie, to nie to co w MK4 . Nie bardzo mi sie widzi przykrecac do tunelu bo troche to szpeci auto ale chyba faktycznie nie znajdzie sie innego miejsca. W poprzedniej marce miałem pod deską rozdzielczą nad lewą stopą ale to był automat więc nie przeszkadzalo, tu odpada bo jest pedał od sprzęgła. Będzie lipa z tym CB
Dzięki za odpowiedź.
Dzięki za odpowiedź.
Highline :)
Montaż CB w MK6
Tam masz przede wszystkim poduszkę powietrzną. Jakby odpukać coś się stało, to własne radio CB robi Ci dużą krzywdę.
Jak fajne radio, to nie szpeci.
U mnie było tak:
Jak fajne radio, to nie szpeci.
U mnie było tak:
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
Montaż CB w MK6
Witam ponownie, polezalem w Swieta i dzisiaj ruszylem montowac to CB, stwierdzilem, ze jak dla mnie to jedyne sluszne miejsce to pod podlokietnikiem. Mam radio Harry III wiec zmiana kanalow jest w gruszce. Ponizej foto.
Do tego jest antena na magnesie 145mm Sirio AS 100 calosc dziala bardzo dobrze.
Pozdrawiam
Do tego jest antena na magnesie 145mm Sirio AS 100 calosc dziala bardzo dobrze.
Pozdrawiam
Re: Montaż CB w MK6
no idealnego miejsca w VI sie nie znajdzie, dla mnie lepiej to niz przy kolanach, no i przy normalnym ustawieniu fotela nie rzuca się tak w oczy jak samochod zostaje na noc gdzies pod blokiem np. Poprawilem troche mocowanie i podlokietnik jest juz poziomo pasujac idealnie pod rękę .gumis96 pisze:Grychu, ale nie możesz domknąć podłokietnika,a to troche słabo wygląda...