Aktualizacja map w nawigacji Golf 6
Witam,
jestem nowy i mam może banalne pytanie: gdzie można kupić płytkę z aktualizacją map do nawigacji w Golfie 6 (producent: Road Rover; typ: C7011V1 for VW Passat/Golf6 2009)? I jak tą aktualizację wykonać? Obecnie mam mapki z 07.2009 .Widok tej nawigacji w załączeniu.
Z góry dziękuję za pomoc.
z1980
jestem nowy i mam może banalne pytanie: gdzie można kupić płytkę z aktualizacją map do nawigacji w Golfie 6 (producent: Road Rover; typ: C7011V1 for VW Passat/Golf6 2009)? I jak tą aktualizację wykonać? Obecnie mam mapki z 07.2009 .Widok tej nawigacji w załączeniu.
Z góry dziękuję za pomoc.
z1980
To jest jakaś chińszczyzna. Zorientowałbym się raczej na czym to chodzi (system OS) i kupił coś normalnego jak AutoMapa etc.
Re: Aktualizacja map w nawigacji Golf 6
Nie kumam, co to jest AM (jedyne co mi się kojarzy, to Amplitude Modulation, ale to chyba nie ta branża ).koczyk pisze:wrzucaj na to AM i po kłopocie
Prosze o dokładniejsze wskazówki.
Dzięki i pozdro
z1980
AM = AutoMapa
http://www.automapa.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.automapa.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Słyszałem, że jest jakaś płytka do aktualizacji map do tej nawigacji - i chce się dowiedzieć czego więcej...
Obecna mapa Polski to plik map\Poland.fbl o rozmiarze 52.368.547 Bytów (Polska 2009.06); mapy innych państw mają też takie rozszerzenie (.fbl).
Pozdro
z1980
Obecna mapa Polski to plik map\Poland.fbl o rozmiarze 52.368.547 Bytów (Polska 2009.06); mapy innych państw mają też takie rozszerzenie (.fbl).
Pozdro
z1980
- koczyk
- Użytkownik
- Kontakt:
w ej navi ustawiasz zapewne scieżkę do pliku *.exe mapy. Kwestia jaka to mapa to tylko Twoja wyobraźnia instalujesz na sd automapę , wrzucasz ja do radia ustawiasz ścieżke navi z sdna plik amwce.exe czy jakos tak to było i po klopocie automapę kupisz na stronie którą podał kolega lub uzyskasz ją w innych sposób.
Panowie wciskacie jakieś swoje mądrości nie mając pojęcia w czym rzecz. Jeśli nawigacja ma "chiński" system to AM nie będzie na tym działać! Co innego jak ma Win CE. Niech autor tematu ustali tak jak było powiedziane 2 poście na jakim to systemie stoi.
Bez dymu nie ma ognia... TDI
Witam,
Odczytałem takie dane:
Plik: map\Poland.fbl
Rozmiar: 52.368.547 B
Polska 2009.06
Navigator Path: \StorageCard\navngo.exe
MCU: 1.20VS-3N
Jaką mapę wybrać?
Jak wykonać tę aktualizację?
Pozdrawiam
z1980
Odczytałem takie dane:
Plik: map\Poland.fbl
Rozmiar: 52.368.547 B
Polska 2009.06
Navigator Path: \StorageCard\navngo.exe
MCU: 1.20VS-3N
Jaką mapę wybrać?
Jak wykonać tę aktualizację?
Pozdrawiam
z1980
No i to jest chiński produkt:
Road Commander 8.3.2.113222
Sep 26 2009
http://www.roadrover.cn" onclick="window.open(this.href);return false;
(c) 2009 NavNGo Kft. (a to już chyba węgierska firma...).
Pozdro
z1980
Road Commander 8.3.2.113222
Sep 26 2009
http://www.roadrover.cn" onclick="window.open(this.href);return false;
(c) 2009 NavNGo Kft. (a to już chyba węgierska firma...).
Pozdro
z1980
Dopiszę, dopytam.
Posiadam oryginalną płytkę nawigacji Volkswagen DVD Navigation, for use with RNS MFD DVD, RN S2 DVD. Mapy są już trochę stare a też auto jest sprowadzone z Niemiec i są po niemiecku. Polskich dróg jest naprawdę niewiele, a nie mieszkam w małej miejscowości. Gdzie mogę znaleźć odpowiednie mapy, czy są języku polskim?
Pozdrawiam
Posiadam oryginalną płytkę nawigacji Volkswagen DVD Navigation, for use with RNS MFD DVD, RN S2 DVD. Mapy są już trochę stare a też auto jest sprowadzone z Niemiec i są po niemiecku. Polskich dróg jest naprawdę niewiele, a nie mieszkam w małej miejscowości. Gdzie mogę znaleźć odpowiednie mapy, czy są języku polskim?
Pozdrawiam
W ASO za jedynie 1200 zł brutto.ptaszny pisze:Dopiszę, dopytam.
Pozdrawiam
W ASO wiadomo ale ja miałem na myśli bardziej alternatywne metody
To alternatywnych metod szukaj na własną rękę bo jako forum nie popieramy łamania praw autorskich.