POMOCY SWAP DO CORRADO z 1.8 16 v NA 2.8 VR6 info pliss
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
POMOCY SWAP DO CORRADO z 1.8 16 v NA 2.8 VR6 info pliss
posiadam calego glfa 3 94 2.8 rok silnik skrzynia wszytko czy duzo problem jest przelozyc taki silnik ?:> co z elektryka w corrado czy pasuje do bezpicznikow ?:> czy lepiej calo instalacje przelozyc ? moze ktos by mi to zrobil z okolic i za jaka cene ? czy zwrotnice pasuja vr6 i zawieszenie od golfa do corrado ? ?:> puloski czy lapy tez benda pasowac ? co z poduszka przy skrzyni bo chyba jakos inaczej jest prosze o pomoc !! pozdrawiam i dziekuje !!
Ostatnio zmieniony czw sty 03, 2008 23:08 przez KaBatEk, łącznie zmieniany 2 razy.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: swap z 1.8 16kr v na 2.8 do corrado
ja wkładałem do siebie do MKII,KaBatEk pisze:posiadam calego glfa 3 94 2.8 rok silnik skrzynia wszytko czy duzo problem jest przelozyc taki silnik ?:> co z elektryka w corrado czy pasuje do bezpicznikow ?:> czy lepiej calo instalacje przelozyc ? moze ktos by mi to zrobil z okolic i za jaka cene ? czy zwrotnice pasuja vr6 i zawieszenie od golfa do corrado ? ?:> puloski czy lapy tez benda pasowac ? co z poduszka przy skrzyni bo chyba jakos inaczej jest prosze o pomoc !! pozdrawiam i dziekuje !!
w sumie mozna zrobic takiego swapa jak sa 2 auta kompletne
Ostatnio zmieniony czw sty 03, 2008 15:16 przez Borys, łącznie zmieniany 2 razy.
www.vrservice.pl
Re: swap z 1.8 16kr v na 2.8 do corrado
te auta sa kompletne dwa sa na chodzie ale tylko jednym mozna sie poruszac corradem a ten 2.8 to ladnie pracuje i ma buta opony 215 paliem bez recznego z 20 m na 1 biegu i pelno dymu tylko boje sie czy silnika nie wyrwie i budy heh pozdrawiam
od czego tak ci ja wybilo ?:> co sprzeglo sie skaczylo czy jak ?? niezle no wlasnie wiec pul oski bendo pasowac do mego corrado zegra sie z calym zawieszeniem ?? cy cale wejdzie od golfa 3 ?? :>
[ Dodano: 03 Sty 2008 21:01 ]
VR, witam i co myslisz ze podejdzie bez problemow ten silnik ?? a elektryka wlasnie znasz sie na tym ??
VR, witam i co myslisz ze podejdzie bez problemow ten silnik ?? a elektryka wlasnie znasz sie na tym ??
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
jak nie bedzie pasowac to sie dopasuje, elektryka to najmniejszy problemKaBatEk pisze:od czego tak ci ja wybilo ?:> co sprzeglo sie skaczylo czy jak ?? niezle no wlasnie wiec pul oski bendo pasowac do mego corrado zegra sie z calym zawieszeniem ?? cy cale wejdzie od golfa 3 ?? :>
www.vrservice.pl
wszystko podejdzie przyprowadz auto do nas na warsztat a dr Borys sie wszystkim zajmieKaBatEk pisze:od czego tak ci ja wybilo ?:> co sprzeglo sie skaczylo czy jak ?? niezle no wlasnie wiec pul oski bendo pasowac do mego corrado zegra sie z calym zawieszeniem ?? cy cale wejdzie od golfa 3 ?? :>
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
VR pisze:KaBatEk pisze:od czego tak ci ja wybilo ?:> co sprzeglo sie skaczylo czy jak ?? niezle no wlasnie wiec pul oski bendo pasowac do mego corrado zegra sie z calym zawieszeniem ?? cy cale wejdzie od golfa 3 ?? :>
VR, a dr Borys sie wszystkim zajmie
:green_fuck:
www.vrservice.pl
no wlasnie a gdzie ten warsztaj jest ?:> i jakie koszta by byly tego mysle ze bedzie pasowac na lapy no wlasnie lapy z golfa ?:> i wlasnie zawieszenie ?? golf ? vr6 sa chyba duzo mocniejsze i amorki sprezyny czy podejda zwrotnice przeguby itd spasuje sie to ? a tyl tez bym chcial vr-owe bo mam alu fajne na 5 szpil ;]