klimatronik
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
klimatronik
czesc jestem swiezym posiadaczem vr6 wiec jeszcze niewiem wszystkiego ale juz sporo przeczytalem i sie dowiedzialem z forum na temat vr6. mam pytanie czy ktos wie czmu przy pzrekreceniu stacyjki zalaczami sie automatycznie klimatronik czy to ma tak byc?? wydaje mi sie ze powinienem go zalacza recznie a on sie sam zalacza!! dzieki za pomoc
lece bo chce!!!
trusik84, Niestety wkurzajace to jest,ze po przekreceniu stacyjki kazdorazowo trzeba wylaczac/zmieniac moc w nawiewie. Ale dalbym glowe, ze czasem po zaplonie klimat wlacza sie w tryb OFF, musze sprawdzic, jutro rano zwroce uwage na to:)
MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 VR6 viewtopic.php?t=57882" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
troche odgrzewany ale dopiero teraz zauwazylem temat
klima sie automatycznie wlancza jak jest ustawiony wentylator na szybe
po wylaczeniu wiatraka na szybe i wylanczenia klimy (przejscie w tryb ECON) po ponownym przekreceniu stacyjki sila dmuchania bedzie tak jak byla ustawiona a klima bedzie wylaczona
jak tylko wcisniecie klawisz nadmuchu na szybe klima sie zalancza i nawet ja sie ja wylanczy wciskajac ECON to po ponownym zapaleniu auta znowu sie wlanczy tak bynajmniej jest u mnie
klima sie automatycznie wlancza jak jest ustawiony wentylator na szybe
po wylaczeniu wiatraka na szybe i wylanczenia klimy (przejscie w tryb ECON) po ponownym przekreceniu stacyjki sila dmuchania bedzie tak jak byla ustawiona a klima bedzie wylaczona
jak tylko wcisniecie klawisz nadmuchu na szybe klima sie zalancza i nawet ja sie ja wylanczy wciskajac ECON to po ponownym zapaleniu auta znowu sie wlanczy tak bynajmniej jest u mnie
pozdrawiam
LiDeR
LiDeR
U mnie w mk3 nie ma econ, zreszta z tego co wiem econ bylo dopiero w Passacie B5 i mk4.lider.dh pisze:wciskajac ECON
MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac