vr6 w mk2 ????
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
vr6 w mk2 ????
16vg60 jak ogarniesz temat skracania wału to daj znaka ile dokładnie trzeba skrócić w mk2
vr6 w mk2 ????
wal ogarnięty ,jedynie teraz musze sie dowiedziec jak uruchomić go elektrycznie
co do walu to ja mam
wal z mk4
dyfer haldexa ustawiony pod flansze mocowana na wiskozie oryginalnej
skrzynia 6gang drp
lapy jebajowe pod 6gang ale troche przerobione
jedno mocowanie skrzyni {kielich} od strony maglownicy cofnięte bo przegub wadzil
laczniki gumowe oryginal
i krótsza cześć walu skróciłem 12cm
co hadlexa montujesz ?
co do walu to ja mam
wal z mk4
dyfer haldexa ustawiony pod flansze mocowana na wiskozie oryginalnej
skrzynia 6gang drp
lapy jebajowe pod 6gang ale troche przerobione
jedno mocowanie skrzyni {kielich} od strony maglownicy cofnięte bo przegub wadzil
laczniki gumowe oryginal
i krótsza cześć walu skróciłem 12cm
co hadlexa montujesz ?
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
vr6 w mk2 ????
klintonMK2, uwazaj na te dane od ludzi, bo niestety ale u kazdego zawsze to wypada roznie, nawet jak czesto setupy niby te same.. najlepiej jak sam pomierzysz to chociaz bedziesz mial spokoj ducha
Re: vr6 w mk2 ????
oczywiscie tak jest i dla tego napisalem jak to u mnie wyglada ,ale roznie moze byc
a pod tym podpisuje sie obiema ryncami , bo kilka razy sie wj... na mine ,mialo byc tak pieknie a wyszlo ...,dla tego od jakiegos czasu sam wszystko robie/mierze i sprawdzam i o nic sie nie pytamkkkacper pisze:klintonMK2, uwazaj na te dane od ludzi,
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
vr6 w mk2 ????
Panowie jaki najlepiej FMIC dać do VR6T żeby było najbardziej wydajnie i zmieściło się w oryginalnym wąskim zderzaku? Wejdzie on tam w ogóle?
vr6 w mk2 ????
450x300/600x300
W waskim zderzaku ulatwione masz zadanie ,a jeszcze jak na pojedynczych okach to wogole bajka
Ja 600x300 i rallye froncie obsadze to Ty tym bardziej
W waskim zderzaku ulatwione masz zadanie ,a jeszcze jak na pojedynczych okach to wogole bajka
Ja 600x300 i rallye froncie obsadze to Ty tym bardziej
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
vr6 w mk2 ????
http://fmic.pl/49-uniwersalne" onclick="window.open(this.href);return false;
Na tej stro ie sa praktycznie wszystkie dostepne uniwersalne ic,sa jeszcze jednostronne ,ale to juz zalezy jak orurowanie masz puszczo e
Na tej stro ie sa praktycznie wszystkie dostepne uniwersalne ic,sa jeszcze jednostronne ,ale to juz zalezy jak orurowanie masz puszczo e
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
vr6 w mk2 ????
Witajcie
Wsadziłem do golfa 2 vra aaa i jestem na etapie podłączania elektryki mam kilka problemów. Silnik pochodzi z corrado razem z elektryka wszystko działo w nim.
1 Po włączeniu zapłonu przekaźnik pompy paliwa załącza się na 0,5s chyba tak nie powinno być ?
2 Brak iskry ( na czujniku wału 3 pinowy po zapłonie nie ma napięcia na pierwszym styku nic na 2 i 3 jest massa) na cewce jest + na 1 (macie kolory kabli jakie powinny iść do cewki ?
3Do czego są te kostki i gdzie je podłączyć ?
Wychodzi z z okrągłego złącza co łączy wiązkę silnikową z wiązka silnikowa do kompa
jest obok wiązki do wycieraczek
Jeden jest po prawej drugi po lewej do absu ?
z wiązki silnikowej wychodzi gdzie to podłączyć czy nie podłączać na ?
za co odpowiada ten kabel czerwono- żółty i gdzie go wpiąć
ostanie na dole obok mostka czerwony kabel musi być coś wpięte ?
Buduje takie coś
Wsadziłem do golfa 2 vra aaa i jestem na etapie podłączania elektryki mam kilka problemów. Silnik pochodzi z corrado razem z elektryka wszystko działo w nim.
1 Po włączeniu zapłonu przekaźnik pompy paliwa załącza się na 0,5s chyba tak nie powinno być ?
2 Brak iskry ( na czujniku wału 3 pinowy po zapłonie nie ma napięcia na pierwszym styku nic na 2 i 3 jest massa) na cewce jest + na 1 (macie kolory kabli jakie powinny iść do cewki ?
3Do czego są te kostki i gdzie je podłączyć ?
Wychodzi z z okrągłego złącza co łączy wiązkę silnikową z wiązka silnikowa do kompa
jest obok wiązki do wycieraczek
Jeden jest po prawej drugi po lewej do absu ?
z wiązki silnikowej wychodzi gdzie to podłączyć czy nie podłączać na ?
za co odpowiada ten kabel czerwono- żółty i gdzie go wpiąć
Buduje takie coś
Ostatnio zmieniony wt lut 02, 2016 20:45 przez males93, łącznie zmieniany 1 raz.
vr6 w mk2 ????
Witam,
Mam mały problem, otóż po włączeniu zapłonu nie zapalają się kontrolki od ładowania i ciśnienia oleju. Silnik odpala, licznik pokazuje tylko przebieg i godzinę. Skrzynka, wiązka licznika i zegary z mk3. Wiecie gdzie szukać przyczyny?
Mam mały problem, otóż po włączeniu zapłonu nie zapalają się kontrolki od ładowania i ciśnienia oleju. Silnik odpala, licznik pokazuje tylko przebieg i godzinę. Skrzynka, wiązka licznika i zegary z mk3. Wiecie gdzie szukać przyczyny?
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
vr6 w mk2 ????
turek03, było wiele razy, zrób mostek wtyczka D pin 11 z wtyczką E pin 2, jak zwykle rysunek dla podpowiedzi żeby uniknąć pytań które to wtyczki:
i zapewne gdzieś będzie brakowało pina, trzeba go sobie dołożyć. lub ewentualnie wersja druciarska - podaj plus po stacyjce na pin 1 wtyczki U2
males93, z chęcią byśmy Ci pomogli ale fotki nie działają. na ślepo już chyba wiem o co chodzi hehe:
i zapewne gdzieś będzie brakowało pina, trzeba go sobie dołożyć. lub ewentualnie wersja druciarska - podaj plus po stacyjce na pin 1 wtyczki U2
males93, z chęcią byśmy Ci pomogli ale fotki nie działają. na ślepo już chyba wiem o co chodzi hehe:
males93 pisze:za co odpowiada ten kabel czerwono- żółty i gdzie go wpiąć