vr6 w mk2 ????
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: vr6 w mk2 ????
Jaki napęd licznika trzeba zastosować , aby podłączyć prędkościomierz na linkę do zagarów mk2 , ze skrzynią 2.3 v5 ?
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
vr6 w mk2 ????
Niestety zaginął mi gdzieś sterownik i za chiny nie mogę go znalezć i teraz mam dylemat jaki powinienem dopasować.
Silnik AAA najprawdopodobniej z 93 albo 94 roku na module , przepływomierz na 6 pinów , krokowiec osobno. Obstawiam sterownik 258AF ale nie mam pewności. Z góry dzięki za pomoc
Silnik AAA najprawdopodobniej z 93 albo 94 roku na module , przepływomierz na 6 pinów , krokowiec osobno. Obstawiam sterownik 258AF ale nie mam pewności. Z góry dzięki za pomoc
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
- PAPAYOS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
vr6 w mk2 ????
Ma może ktoś instrukcję jak adoptować istniejący licznik z MK 2 z obrotomierzem do nowowstawionego kotła VR6 na aparacie?
Jakiś schemat, porady, uwagi... Temat już wałkowany, ale nie znalazłem nic konkretnego. Ma może ktoś do ożenku adapter do obrotów?
Pozdrawiam
Jakiś schemat, porady, uwagi... Temat już wałkowany, ale nie znalazłem nic konkretnego. Ma może ktoś do ożenku adapter do obrotów?
Pozdrawiam
https://www.facebook.com/pages/Cthulhu/369766173200313
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
vr6 w mk2 ????
Zdaje sobie sprawę, że zdobycie AF sprawnego w ludzkich pieniądzach graniczy z cudem.
Gdybym chciał zmienić sterownik na 258 CL albo CG wystarczy sterownik+wiązka+przepływka na 4 piny ? Ewentualnie poza tymi dwoma jakiś jeszcze by pasował ?
Gdybym chciał zmienić sterownik na 258 CL albo CG wystarczy sterownik+wiązka+przepływka na 4 piny ? Ewentualnie poza tymi dwoma jakiś jeszcze by pasował ?
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
vr6 w mk2 ????
Tak jak mówisz, ale nie bierz CL bo ma immo. Kup CG najpopularniejszy z b4 paska, tani jak barszcz, bez immo itd. Przepływka też o wiele tańsza niż 6 pin
- el Kozako
- Forum Master
vr6 w mk2 ????
Panowie wszystkim, którzy mi podpowiedzieli w sprawie rozrzadu DZIEKUJE! Juz sie wsio kompletuje, teraz wyszla kolejna rzecz - aparat zaplonowy ma polamana kostke - jest jakis patent na ten shit?? cos sprawdzonego, co dziala??
R.I.P. CzarnyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
vr6 w mk2 ????
standard... niestety nie ma na to lekarstwa... szukaj ludzi co regenerują aparaty zapłonoweel Kozako pisze:aparat zaplonowy ma polamana kostke
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
- el Kozako
- Forum Master
Mam już namiar, ale miałem nadzieję, że może cuś, gdzieś....rysiektr pisze:standard... niestety nie ma na to lekarstwa... szukaj ludzi co regenerują aparaty zapłonoweel Kozako pisze:aparat zaplonowy ma polamana kostke
R.I.P. CzarnyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
- PAPAYOS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wykręcasz z napędu (taka czarna plastikowa przekładnia w skrzyni w okolicach przegubu) impulsator, wkręcasz w to miejsce linkę i działa....lysymax pisze:Jaki napęd licznika trzeba zastosować , aby podłączyć prędkościomierz na linkę do zagarów mk2 , ze skrzynią 2.3 v5 ?
https://www.facebook.com/pages/Cthulhu/369766173200313