Kiełbas sprzedał auto już prawie dwa lata temu, teraz z tego co wiem jeździ "beemkom" i jak słyszy Vra albo widzi Corrado to płaczemaciejek_ZST pisze:kielbas2, sorry że odkopuję temat trochę stary... Ale szukam właśnie przelotu do swojego vra..
Chciałbym się zapytać odnośnie ryku na przelocie tym co ty posiadasz, bądź posiadałeś?.. Powiedz mi jak się zachowuję jak katasz? Czy jest mega głośny? Bo chciałbym do siebie założyć, ale często użytkuje samochód i nie chce mi się latać co chwile do urzędu po dowód rejestracyjny... Masz może jakieś filmiki jak to chodzi? itp... ?
Przelot masz zakończony 2 ostatnimi tłumikami? I Jest ok?
Z góry dzięki
PZDR!
Wydech - Przelot z kwasówki ?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Adanio
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Wydech - Przelot z kwasówki ?
- maciejek_ZST
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: Wydech - Przelot z kwasówki ?
W koncu VR6 najlepszy dzwiek silnikaAdanio pisze:Kiełbas sprzedał auto już prawie dwa lata temu, teraz z tego co wiem jeździ "beemkom" i jak słyszy Vra albo widzi Corrado to płaczemaciejek_ZST pisze:kielbas2, sorry że odkopuję temat trochę stary... Ale szukam właśnie przelotu do swojego vra..
Chciałbym się zapytać odnośnie ryku na przelocie tym co ty posiadasz, bądź posiadałeś?.. Powiedz mi jak się zachowuję jak katasz? Czy jest mega głośny? Bo chciałbym do siebie założyć, ale często użytkuje samochód i nie chce mi się latać co chwile do urzędu po dowód rejestracyjny... Masz może jakieś filmiki jak to chodzi? itp... ?
Przelot masz zakończony 2 ostatnimi tłumikami? I Jest ok?
Z góry dzięki
PZDR!
Wydech - Przelot z kwasówki ?
Nie wiem czemu tak jest przecież to tylko zwykły silnik jak każdy inny z tych samych materiałów co inne ale ta konstrukcja i dzwięk który wydaje ten silnik mówi samo za siebie...maciejek_ZST pisze:Kiełbas sprzedał auto już prawie dwa lata temu, teraz z tego co wiem jeździ "beemkom" i jak słyszy Vra albo widzi Corrado to płacze.
Wystarczy ze zapytasz sie kogoś jak jest zbudowany silnik w "beemce" praktycznie każdy Ci odpowie ale jak juz zapytasz o vr-a to wiekszosc nie wie o co chodzi i odpowie ze to pospolita V-ka a jednak jest inaczej.
Dlaczego zawsze doceniamy to czego juz nie mamy?