vr6 w mk2 ????
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- OLI88
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
jest to nie prawda idz do niego i przywal mu w czerep!!!! mialem ten sam problem poprostu nie idzie dobry impuls z kompa do licznika ja zaporwadzilem auto do elektryka stalo 3 dni a robil przy nim tylko 20 minut tak ze zadna zmiana licznika na 240km/h ci nie pomozeFox_00 pisze:TheBiSHoP, aha no bo mam zegarki od VR6 i silnik i wszystko inne też, ale jak lekko dogazuje to obrotomierz mi się zamyka od razu ... i z pewnym gościem gadałem i mówił że do tego silnika potrzebuje licznik ale ten wyskalowany do 240km/h :/ to teraz już nic nie wiem no ale dzięki wielkie
- Wrobel Gda
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Użytkownik
wolne obroty mi się trzymają na 12 tys a po odpaleniu jak chodzi jeszcze na ssaniu to jakieś 15tys ... nie wiem czy dobrze pokazuje czy nie, bo nie mam tutaj żadnej styczności z innymi VRkamiTheBiSHoP pisze:wolne obroty pokazuje dobrze ??? może jest od 4 garów, a może poprostu zegary są trafione.Fox_00 pisze:ale jak lekko dogazuje to obrotomierz mi się zamyka od razu
[ Dodano: Pią Lis 13, 2009 19:48 ]
Z tego co wiem to mk3 mają dłuższe wahacze ... czyli byś miał (z tego co mi mówili) o 10 centymetrów szerszą oś na przodzie ... po 5cm na każdą stronę ...Drifter pisze:Do tego zakładam sanki z mk3 z okrągłą poduszką ( z jakiego silnika ?? )
I kupiłem sanki od MKIII i przełożyłem do tych sanek wahacze z MK II ...