remont kapitalny vr6
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
remont kapitalny vr6
Witam wszystkich.poszukuje kogoś kto przeprowadzi remont kapitalny silnika VR6 i zrobi parę modyfikacji( prawdopodobnie sportowy wałek rozrządu, kute tłoki i może chiptuning). Ciężko znaleźć mechanika który by się podjął kapitalki tego silnika przynajmniej w obrębie mojego miasta nie ma takiego który by się tego podjął, a nawet jeśli znalazłby się taki, to nie chce żeby zrobił jakąś fuszerę. Jest jeszcze jeden problem muszę znaleźć budę do mojej Ślicznotki, bo niestety uległa wypadkowi, no chyba że ktoś z was ma inny lepszy pomysł jak przywrocic do jazdy moje vr6. Jestem otwarty na różne propozycje a wiem że tu na forum znajdę ludzi którzy są wstanie przywrócić moją Ślicznotkę do życia... to moj nr gg6838438. Z góry dziękuję i pozdrawiam
To zależy ci się stało.slave88 pisze:no chyba że ktoś z was ma inny lepszy pomysł jak przywrocic do jazdy moje vr6.
Ogólnie musisz się zastanowić, czy w ogóle warto zabierać się za remonty. To już gruba forsa, zapewne poniżej 4-5 tysięcy nie zejdziesz.slave88 pisze:poszukuje kogoś kto przeprowadzi remont kapitalny silnika VR6
Planujesz ogromne turbo? Jeżeli tak to ile chcesz dmuchać. Jeżeli nie to jaki jest sens kutych tłoków? Bo same tłoki to już wydatek >1000$ ( http://store.jepistons.com/186235.aspx ), do tego dolicz pierścienie, korbowody, może wał ...slave88 pisze:kute tłoki
Lepiej od razu powiedz co knujesz to Cię chłopaki sprowadzą na ziemię (no offence)
MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 VR6 viewtopic.php?t=57882" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 VR6 viewtopic.php?t=57882" onclick="window.open(this.href);return false;