remont kapitalny vr6

Forum techniczne związane z silnikami VR6

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP

slave88
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

remont kapitalny vr6

Post autor: slave88 » sob gru 13, 2008 18:03

Witam wszystkich.poszukuje kogoś kto przeprowadzi remont kapitalny silnika VR6 i zrobi parę modyfikacji( prawdopodobnie sportowy wałek rozrządu, kute tłoki i może chiptuning). Ciężko znaleźć mechanika który by się podjął kapitalki tego silnika przynajmniej w obrębie mojego miasta nie ma takiego który by się tego podjął, a nawet jeśli znalazłby się taki, to nie chce żeby zrobił jakąś fuszerę. Jest jeszcze jeden problem muszę znaleźć budę do mojej Ślicznotki, bo niestety uległa wypadkowi, no chyba że ktoś z was ma inny lepszy pomysł jak przywrocic do jazdy moje vr6. Jestem otwarty na różne propozycje a wiem że tu na forum znajdę ludzi którzy są wstanie przywrócić moją Ślicznotkę do życia... to moj nr gg6838438. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Awatar użytkownika
wozo
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: wozo » sob gru 13, 2008 21:01

slave88 pisze:no chyba że ktoś z was ma inny lepszy pomysł jak przywrocic do jazdy moje vr6.
To zależy ci się stało.
slave88 pisze:poszukuje kogoś kto przeprowadzi remont kapitalny silnika VR6
Ogólnie musisz się zastanowić, czy w ogóle warto zabierać się za remonty. To już gruba forsa, zapewne poniżej 4-5 tysięcy nie zejdziesz.
slave88 pisze:kute tłoki
Planujesz ogromne turbo? Jeżeli tak to ile chcesz dmuchać. Jeżeli nie to jaki jest sens kutych tłoków? Bo same tłoki to już wydatek >1000$ ( http://store.jepistons.com/186235.aspx ), do tego dolicz pierścienie, korbowody, może wał ...

Lepiej od razu powiedz co knujesz to Cię chłopaki sprowadzą na ziemię ;-) (no offence)

MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 VR6 viewtopic.php?t=57882" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „VR6”