Czy sanki mk3 vr6 róznią sie od innych sanek mk3
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Czy sanki mk3 vr6 róznią sie od innych sanek mk3
Mam pytanie czy sanki do swapado mk2 muszą byc od vr6 czy mogą byc od mk3 z innym silnikiem?? Przeczytałem gdzieś na forum ze w kazdym mk3 sanki są takie same i niczym się nie różnią . Bardzo proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony wt mar 17, 2009 11:07 przez tworo, łącznie zmieniany 2 razy.
Podejść napewno podejdą, bo ja tak aktualnie mam. Ale chciałbym coś bardziej przystosowanego, ale niekoniecznie dłuższego i słyszałem od kogoś, że wachacze z Passata B3 swietnie się do tego nadają.tworo pisze:wahaczami nadadzą sie te z mojego???
Tylko teraz moje pytanie, czy z tymi wachaczami podejdzie stabilizator od mk2. ???
- Praks
- Ma gadane
- Kontakt:
vr6 i g60 maja grubsze poloski niz 16v
belka przednia tylko od corrado vr6 lub passata vr6...przy zastosowaniu wahaczy od vr6 musisz dac dluzsze drazki kierownicze i stabilizator od vra...do tego dochodzi sworzen ktry mozna odpasowac od 16v ale jelsi ma byc jak powinno to i sworzen i zwrotnica a wtedy i piasta i zewnetrzny przegob wiec i tarcze...
jelsi nei chcesz wszystkeigo zmeiniac wloz tylko wozek i przednia belke reszte zostaw swoje...w przyszlosci radzilbym poloski zmienic tez na te od g60 lub vr6 golf/corrado
belka przednia tylko od corrado vr6 lub passata vr6...przy zastosowaniu wahaczy od vr6 musisz dac dluzsze drazki kierownicze i stabilizator od vra...do tego dochodzi sworzen ktry mozna odpasowac od 16v ale jelsi ma byc jak powinno to i sworzen i zwrotnica a wtedy i piasta i zewnetrzny przegob wiec i tarcze...
jelsi nei chcesz wszystkeigo zmeiniac wloz tylko wozek i przednia belke reszte zostaw swoje...w przyszlosci radzilbym poloski zmienic tez na te od g60 lub vr6 golf/corrado
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2009 12:36 przez Praks, łącznie zmieniany 1 raz.
Corrado VR6 US Porsche Style...
Pytanie czy te sanki od mk3 gti podejdą do mk2 chodzi o montaż vra..
I teraz pytanie jak to zgrać, nie chce zmieniać rozstawu kół i muszę dać wahacze z mk2 ? do tych sanek tak.. a jak z reszta czyli stabilizator drążki wspomaganie.. dodam ze hamulce będą z paska b3 czyli zwrotnica itd.. co do półosiek wtedy zostają z mk2 ?
Proszę o poradę jak zrobić najlepiej a przyda się i innym na pewno
I teraz pytanie jak to zgrać, nie chce zmieniać rozstawu kół i muszę dać wahacze z mk2 ? do tych sanek tak.. a jak z reszta czyli stabilizator drążki wspomaganie.. dodam ze hamulce będą z paska b3 czyli zwrotnica itd.. co do półosiek wtedy zostają z mk2 ?
Proszę o poradę jak zrobić najlepiej a przyda się i innym na pewno
- Wrobel Gda
- Mały gagatek
- Kontakt: