[mk2] Zegary, migacze itd
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Wrobel Gda
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mk2] Zegary, migacze itd
Pytanko wstawiłem sobie silnik z mk3 wiązke silnika mam passata b3 natomiast samą wiązke licznika zostawiłem z mk2 i jak tylko przekręce zapłon piszczy przekaźnik migaczy. Pytanie brzmi jaka wiązka powinna byc albo co zmienić w wiązce zegarów z mk2? Dodam że wiązka zegarów z mk3 wogóle nia działa.
- Wrobel Gda
- Mały gagatek
- Kontakt:
Tak są dwie kostki bo autko jest z 91r. Więc mam pin 1 z kostki u2 do pinu 4 z kostki u1 przełożyć. Te kostki mają oznaczenia na "sobie" (pytam bo nigdy ich z bliska nie oglądałem ) Licznik z mk3 VR6 oczywiście
Ostatnio zmieniony śr maja 20, 2009 21:58 przez Wrobel Gda, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wrobel Gda
- Mały gagatek
- Kontakt:
Podziękował
[ Dodano: 22 Maj 2009 23:43 ]
Kabelki zamieniłem i kupa to nie działa Wiązke mam z mk2 zaznaczam i jak przełożyłem te kabelki wg opisu to licznik wogóle nie banglał. Może ten trick mam zastosować w wiązce zegarów z mk3?
[ Dodano: 22 Maj 2009 23:43 ]
Kabelki zamieniłem i kupa to nie działa Wiązke mam z mk2 zaznaczam i jak przełożyłem te kabelki wg opisu to licznik wogóle nie banglał. Może ten trick mam zastosować w wiązce zegarów z mk3?
Ostatnio zmieniony pt maja 22, 2009 23:43 przez Wrobel Gda, łącznie zmieniany 1 raz.