Dziwny zgrzyt na pierwszym biegu
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- clocover
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dziwny zgrzyt na pierwszym biegu
Witam na pierwszym biegu słychać taki zgrzyt ja by ktos plastikiem jeździł po trybie ale ciągnie na tym biegu po właczeniu nastepnych birgów niema zbrzytu czy skrzynia jest do uratowania czy trzeba szukać innej??
Ostatnio zmieniony ndz paź 11, 2009 00:22 przez clocover, łącznie zmieniany 1 raz.
PIERWSZE WOZIDŁO MKII viewtopic.php?f=87&t=154692" onclick="window.open(this.href);return false;
Ex VR-SEX viewtopic.php?p=3282307#3282307" onclick="window.open(this.href);return false;
Był EKONOMICZNY PASSAT B4 1.9TDI
Jest Passat B5 FL
Ex VR-SEX viewtopic.php?p=3282307#3282307" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Passat B5 FL
miałem dokładnie to samo:) tryby jedynki miałem tak wyjechane ze az miło:D kwestia czasu az sie to rozleci całkiem i to podejrzewam niedługiego czasu. Wrazie jak bys wymienial skrzynke to ja chętnie wezme starą od Ciebie za jakies nieduże pieniądze(jeśli nie zgrzyta Ci 2bieg), albo chociaz sam synchronizator 2-go biegu:) odedzwij sie na priv albo gg 5086916
Dej mu Sywek!! EE ni ma czym...
Tjunink musi byc!!!!
aaaale urwał!!!! musialo cos byc!!
Tjunink musi byc!!!!
aaaale urwał!!!! musialo cos byc!!
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
\tomek264 pisze:miałem dokładnie to samo:) tryby jedynki miałem tak wyjechane ze az miło:D kwestia czasu az sie to rozleci całkiem i to podejrzewam niedługiego czasu. Wrazie jak bys wymienial skrzynke to ja chętnie wezme starą od Ciebie za jakies nieduże pieniądze(jeśli nie zgrzyta Ci 2bieg), albo chociaz sam synchronizator 2-go biegu:) odedzwij sie na priv albo gg 5086916
synchronizator w aso 80 zł
- clocover
- Mały gagatek
- Kontakt:
A wie może ktos ile kosztowały by te tryby??
PIERWSZE WOZIDŁO MKII viewtopic.php?f=87&t=154692" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Passat B5 FL
Jest Passat B5 FL
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
koło pierwszego biegu 638 zlclocover pisze:A wie może ktos ile kosztowały by te tryby??
wałek atakujacy 952 zl
[ Dodano: Nie Paź 11, 2009 8:43 pm ]
tyle koszuje sam synchronizator bez pierścienitoffic pisze:do VRy taki tani?? do skrzynki z TDi 320 Masz może fotke jakeigoś starego??Borys pisze:synchronizator w aso 80 zł
2 pierscienie 240 zł czyli wychodzi te 320 zł, ja zmieniam tylko sam synchonizator
CCM i ASD maja takie same synchro
TAZ pisze:Jest drugiego i trzeciego biegu. I właśnie tylko te dwa są identyczne. Zapnij ręcznie drugi bieg i ten pierścień, który się schowa jest drugiego, a ten odsłonięty jest trzeciego.
nie rozumiesz kolego, synchronizator 2 biegu ma DWA pierścienie mosiężne, miedzy nimi jest jeszcze stalowy, gdzie jest 3 bieg to mnie nie musisz uczyć. Borys napisał że wystarczy wymienić jeden, ciekawi mnie, który
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
02A311269D/Ftoffic pisze:TAZ pisze:Jest drugiego i trzeciego biegu. I właśnie tylko te dwa są identyczne. Zapnij ręcznie drugi bieg i ten pierścień, który się schowa jest drugiego, a ten odsłonięty jest trzeciego.
nie rozumiesz kolego, synchronizator 2 biegu ma DWA pierścienie mosiężne, miedzy nimi jest jeszcze stalowy, gdzie jest 3 bieg to mnie nie musisz uczyć. Borys napisał że wystarczy wymienić jeden, ciekawi mnie, który