Wymiana łańcucha rozrządu
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Wymiana łańcucha rozrządu
Witam, mam pytanie do posiadaczy VR6
Mam vr5 (a to ponoć "prawie" to samo) i do wymiany łańcuchy, możecie powiedzieć czy to bardzo skomplikowane? Co zrobić przy okazji? Jak znacie jakiś zakład w okolicach Wrocławia, który umie to zrobić to strzelajcie
PS sorry że umieszczam to tutaj, ale u Was chyba najprędzej się dowiem
Mam vr5 (a to ponoć "prawie" to samo) i do wymiany łańcuchy, możecie powiedzieć czy to bardzo skomplikowane? Co zrobić przy okazji? Jak znacie jakiś zakład w okolicach Wrocławia, który umie to zrobić to strzelajcie
PS sorry że umieszczam to tutaj, ale u Was chyba najprędzej się dowiem
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 22:37 przez kamilviki, łącznie zmieniany 1 raz.
miszcz eko drajwingu
tu masz poradnik
Wymiana rozrządu to nie jest jakieś mega skomplikowane, jedyne co trzeba pamiętać i zwrócić uwagę to na znaki aby się zgadzały, jeśli je popierdzielisz to będą ci zawory stukać, albo je powyginasz i wtedy będzie trzeba ściągać głowice
Osobiście jedyny łańcuch jaki wymieniałem to w fiacie cc, gdzie nie ma żadnych napinaczy.
W warsztacie takie coś to z 300zł za robote jakoś ci wyjdzie
Wymiana rozrządu to nie jest jakieś mega skomplikowane, jedyne co trzeba pamiętać i zwrócić uwagę to na znaki aby się zgadzały, jeśli je popierdzielisz to będą ci zawory stukać, albo je powyginasz i wtedy będzie trzeba ściągać głowice
Osobiście jedyny łańcuch jaki wymieniałem to w fiacie cc, gdzie nie ma żadnych napinaczy.
W warsztacie takie coś to z 300zł za robote jakoś ci wyjdzie
niesądze ze ktos kto sie zna na robocie to zrobi za 200 albo 300zł, trzeba do tego wyciągac skrzynie a to juz sporo roboty, tak naprawde skomplikowane to zabardzo nie jest, zasada samego ustawienia rozrządu ta sama co w innych autach, znaki sa wiec nie ma problemu
Dej mu Sywek!! EE ni ma czym...
Tjunink musi byc!!!!
aaaale urwał!!!! musialo cos byc!!
Tjunink musi byc!!!!
-
- Ma gadane
- Kontakt:
robienie swoich znakow jest "malo profesjonalne" przeciez mogloi juz cos sie przestawic, albo ktos wczesniej cos zle zlorzyc, na dobra sprawe tak jak napisalem wal mozna ustawic bez problemu nawet bez znakow, a walki to juz banalne w tym silniku
Dej mu Sywek!! EE ni ma czym...
Tjunink musi byc!!!!
Tjunink musi byc!!!!