Problem z wentylatorami
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Problem z wentylatorami
Witam tak jak w temacie mam problem z wentylatorami nie załączają się przy maksymalnej temperaturze na wskaźku termostat jest wymieniony otwiera się . Z tego co zauważyłem ze nie ma napięcia na czujniku przy chłodnicy masa jest ale plusa nie ma silnik jest AGU a elektryka z audi tt AJQ dodam ze wszystko było OK i samo się jakoś porobiło .Z góry dzięki za pomoc
DIAGNOSTYKA,MECHANIKA,TUNING
tel. 785 913 467
GG. 1919117
tel. 785 913 467
GG. 1919117
Problem z wentylatorami
I Co nikt nic nie wie może ktoś ma jakieś pomysły
DIAGNOSTYKA,MECHANIKA,TUNING
tel. 785 913 467
GG. 1919117
tel. 785 913 467
GG. 1919117
Problem z wentylatorami
Kolego trzeba oblukać kabelki jak i sam czujnik , sprawdż równiez bezpiecznik nr.16 10 A , oraz bezpieczniki które masz na aku
Problem z wentylatorami
Witam,
U mnie to tak jak kolega wyzej napisal bezpiecznik na aku sie stopil. Wentylator oprzestal dzialac i silnik sie grzal. Topiące się obudowy w mkIV to norma. Powodem tego jest słaba jakość styków które mają kontakt z bezpiecznikami. Efektem tego jest wydzielanie się dużej ilości ciepła i podtapianie tworzywa W młodszych rocznikach montowano już poprawioną wersje obudowy bezpieczników.
U mnie to tak jak kolega wyzej napisal bezpiecznik na aku sie stopil. Wentylator oprzestal dzialac i silnik sie grzal. Topiące się obudowy w mkIV to norma. Powodem tego jest słaba jakość styków które mają kontakt z bezpiecznikami. Efektem tego jest wydzielanie się dużej ilości ciepła i podtapianie tworzywa W młodszych rocznikach montowano już poprawioną wersje obudowy bezpieczników.