Witam potrzebuje numeru wtryskiwaczy od saaba które podejdą do silnika 1.8T AUQ
Czy ktoś z forumowiczów zakładał już takie wtryski chodzi dokładnie o ten model silnika AUQ ew. AUM
I jeszcze jedno potrzebował bym kupić jeszcze REGULATOR CIŚNIENIA PALIWA tylko nie wiem jaki wybrać bo jest tego w Chu... i zazwyczaj marnie opisane.
Jeśli taki temat już był to oproszę o przeniesienie.
Wtryski od SAABa do 1.8T pomoc
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
0280156023 wtryski, co do regulatora to mam kilka używanych jak chcesz, a tak poza tym to lepiej sprawdź ciśnienie paliwa pod obciązeniem
Mam takie pytanie: jak wrzucę wtryski 280150431 od saaba do agu po programie to będę mógł normalnie poruszać się autem czy konieczne jest strojenie?? sorry że trochę nie w temat
opinie na ten temat sa podzielone, ale jako AGU ma stare ECU i jedna wąskopasmowa lambde lepiej nie wkladac wiekszych wtryskow bez strojenia.
Mój GTI: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=499693
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Samochód jest dopiero mocny, kiedy boisz się do niego wsiąść i przekręcić kluczyk"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Samochód jest dopiero mocny, kiedy boisz się do niego wsiąść i przekręcić kluczyk"