Witam, mam problem z golfikiem chodzi o to, że brakuje mu powietrza przepływka, silnik wszystko zdrowe a nadal powietrza brakuje... Możliwe jest to że przez tipa że zasysa go i stąd ten brak powietrza? Wstawić mu sztywny tip może...?
Pacjent to golf 4 1.8T AGU po swapie osprzętu z BAM
Turbo k04 hybryda (220koni)
Miał ktoś może taki przypadek
Brakuje powietrza na hamownii
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Brakuje powietrza na hamownii
Ostatnio zmieniony pt lut 28, 2020 22:35 przez Giguś_R, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Brakuje powietrza na hamownii
Co to znaczy brakuje powietrza? Masz logi dynamiczne?
Podejrzewam że jest dziura, nieszczelność w układzie dolotowym i warto sprawdzić.
Podejrzewam że jest dziura, nieszczelność w układzie dolotowym i warto sprawdzić.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Też jestem ciekaw co masz na myśli mówiąc "brakuje powietrza"
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Nie ukrywam tez jestem ciekaw. Ale ogólnie przy hybrydzie K04 pomyślał bym o sztywnym tipie
Tuner powiedział że brakuje mi powietrza, czyli jako że powietrza doładowania sprawdził mi wszystko przepływki i te sprawy i mówił że wszystko git ale powietrza nie ma. Może tak jak kolega mówi tipa sztywnego zarzucić bo mam tego zwykłego