Strumienica w 16V
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
200zł.... spokojnie.... się zmieścisz...a wkładka jeszcze taniejŁyko22 pisze:rozumien no wsumie to na osiągach też mi zależy ale chciałem żeby troche wył i niewiem co zrobic widziałem wkład sportowy SIMONA za 90 pare zł możesz coś powiedzieć o tej firmie bo o K&N nie trzeba mówic tylko ze K&N wkład pewnie ze 300zł
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
nie... ja zamiast katalizatora mam zwykłą rurkę... poza tym ja mam strasznie długie "portki" i właściwie nawet bym się nie zmieścił z żadną strumienicą... więc u mnie są 3 tłumiki takie jak w serii... i mruczy ładnie ...Łyko22 pisze:tirsone, aha czyli masz 3 ostatnie orginał i zamiast katalizatora strumienice czy jakoś tak bo ja też mam 3 orginał i ten 4 przy kolektoże chce usunac bo 3 mam nowe założone miesiac temu i akurat bym miał i ten katalizator nowy znaczy strumienice i elegancko by było cały wydech nowy he potem bym sie zają filtrem i dolotem i może coś by z tego wyszło:D he
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
zamiast kata załóż jakiś przelotowy tłumik ,a nie baw sie w strumiennice za 40 zł z allegro...zimne powietrze zawsze coś tam da,ale bez profi ingerencji w dolot i wydech nie za bardzo to odczujeszŁyko22 pisze:wywale ten katalizator i dam strumienice to czego moge sie spodziewać tak mniej wiecej i jeszcze jedno pytanie czy dało by coś jak bym do wkładu powietrza sportowego doprowadził jeszcze zimne powietrze rura czy to nic nie zmieni??
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
![los2 :los2:](./images/smilies/los2.gif)
![los2 :los2:](./images/smilies/los2.gif)
![satan :satan:](./images/smilies/satan.gif)
![satan :satan:](./images/smilies/satan.gif)
pracuje przy tłumikach, wię powiem ci tak, 120zł strumienica w obudowie kata (na przegląddzie sie nie będą czepiać). jak chcesz uzyskać ciekawy dzwięk to wsac puszke środkową z scira i na koniec ten wolnoprzelot który masz, nie będzie za głośno:) ja mam na koniec wstawiony środkowy (przelotowy) z ibizy 1.9 odgłos piękny aczkolwiek "troszki" głośno
[ Dodano: 17 Lis 2007 21:11 ]
pracuje przy tłumikach, wię powiem ci tak, 120zł strumienica w obudowie kata (na przegląddzie sie nie będą czepiać). jak chcesz uzyskać ciekawy dzwięk to wsac puszke środkową z scira i na koniec ten wolnoprzelot który masz, nie będzie za głośno:) ja mam na koniec wstawiony środkowy (przelotowy) z ibizy 1.9 odgłos piękny aczkolwiek "troszki" głośno![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
[ Dodano: 17 Lis 2007 21:11 ]
pracuje przy tłumikach, wię powiem ci tak, 120zł strumienica w obudowie kata (na przegląddzie sie nie będą czepiać). jak chcesz uzyskać ciekawy dzwięk to wsac puszke środkową z scira i na koniec ten wolnoprzelot który masz, nie będzie za głośno:) ja mam na koniec wstawiony środkowy (przelotowy) z ibizy 1.9 odgłos piękny aczkolwiek "troszki" głośno
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
był mk1 1.1 GG
był mk1 1.8 KR
było scirocco II 16v USA
był mk1 1.5 JB+
była jetta mk2 1.8 RP
był passat b3 1.9 diesel
było scirocco II gtx 1.8 JH+
był passat b3 syncro 2.0 2E+
był mk1 1.3 "hybryda"
był mk3 1.6 AEE
jest mk4 2.3 vr5
był mk1 1.8 KR