Mk2 1.8 16V PL
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- dj domin1
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mk2 1.8 16V PL
Witam! Mam pytanko, mianowicie, czy pod obciążeniem, znaczy się podczas jazdy, pompa paliwa może tracić ciśnienie? Mieżyłem na postoju, przy odpalonym silniku, i daje 5.5 bara. Spoko, tylko zastanawiam się czy podczas jazdy też jest w stanie podać tyle. Chodzi o to że podczas jazdy czuje pod nogą delikatny spadek mocy. Przeważnie tak koło 2.5tyś obrotów i gdzieś koło 4.5-5tyś. Będę wdzięczny za pomoc!
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Mk2 1.8 16V PL
zapnim manometr zamontuj na dłumim przewodzie w srodku bedziesz widział jak zachowuje sie cisnienie paliwa przy obciązeniu silnikadj domin1 pisze:Witam! Mam pytanko, mianowicie, czy pod obciążeniem, znaczy się podczas jazdy, pompa paliwa może tracić ciśnienie? Mieżyłem na postoju, przy odpalonym silniku, i daje 5.5 bara. Spoko, tylko zastanawiam się czy podczas jazdy też jest w stanie podać tyle. Chodzi o to że podczas jazdy czuje pod nogą delikatny spadek mocy. Przeważnie tak koło 2.5tyś obrotów i gdzieś koło 4.5-5tyś. Będę wdzięczny za pomoc!
- dj domin1
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Mk2 1.8 16V PL
Tak też zrobie. A możliwe jest że będzie się tak działo, że będzie traciła to ciśnienie?Borys pisze: zapnim manometr zamontuj na dłumim przewodzie w srodku bedziesz widział jak zachowuje sie cisnienie paliwa przy obciązeniu silnika