eaton m45
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
eaton m45
witam wszystkich,mam problem moje g60 zdechło więc wymieniłem je na eatona m45,prosze o pomoc w dobraniu rozmiaru kółka tak aby kompresor dmuchał w granicach 0,8bar. puszka filtra jest orginalna,rura miedzy chłodnicą powietrza a przepustnicą terz jest org.pozostałe rury są wymiarem takie same jak org.jeżeli ktoś posiada informacje na ten temat prosze o kontakt.do ukończenia tej modyfikacji brakujre mi własnie tej informacjio rozmiarze kółka .. zgóry dziękuje za pomoc
68 mm bedzie za małe eaton ma inna zasade działania niz G i przy tak małym kółku sie blokuje (zazębia ) wiem to z doswiadczenia ,nie pamiętam dokładnie ale u mnie jest chyba 76 mm bo własnie na 68 blokował sie i zrywał pasek
Jesli jade ostatni to nie znaczy że mnie wyprzedzili - to ja ich dogoniłem :)
- punkvw
- Mały gagatek
- Kontakt:
[quote="bryniu"]68 mm bedzie za małe eaton ma inna zasade działania niz G i przy tak małym kółku sie blokuje (zazębia ) wiem to z doswiadczenia ,nie pamiętam dokładnie ale u mnie jest chyba 76 mm bo własnie na 68 blokował sie i zrywał pasek
no i racja !! co prawda da sie na takim smigac ale tu poj.......o mi sie z G60 ja mialem 72mm i to bylo ok.ale tak jak bylo pisane seria da tez rade.........................
no i racja !! co prawda da sie na takim smigac ale tu poj.......o mi sie z G60 ja mialem 72mm i to bylo ok.ale tak jak bylo pisane seria da tez rade.........................
nie ma problemu z alternatorem przy takim polaczeniu ?? (łożyska)
przy okazji spytam, bo ludzie oblatani :
1) dziala to jakos na oryginalnych mapach czy trza namodzic ?
2) jak wyglada sprawa regeneracji takiego cuda? - warto czy od razu wymiana na inny??
3) serwisuje sie co jakis przebieg (jaki??), czy latamy az do zepsucia ??
4) wlasciciele zadowoleni ze zmiany czy planuja jednak przesiadke na turbo??
przy okazji spytam, bo ludzie oblatani :
1) dziala to jakos na oryginalnych mapach czy trza namodzic ?
2) jak wyglada sprawa regeneracji takiego cuda? - warto czy od razu wymiana na inny??
3) serwisuje sie co jakis przebieg (jaki??), czy latamy az do zepsucia ??
4) wlasciciele zadowoleni ze zmiany czy planuja jednak przesiadke na turbo??
-
- Ma gadane
- Kontakt: