Witam,
mam pytanie czy jesli przepustnica od g60 ma uszkodzona jedna krancowke i brak jej jednego wodzika to da sie ja jakos zreanimowac i duze to koszty sa? Mam jeszcze przepustnice od 9A czy mozna jakos z 2 jedna zrobic dzialajaca bo ma to smigac wlasnie w 9A na digi 1?
Z gory dziekuje za odpowiedz
Przepustnica G60
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
prze[pustnica od 9a robi robote z digi wiec nie kombinuj
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Powiem tak w sumie to jestem w tym zielony i dopiero sie rozeznaje mam silnik 9A i szukam usilnie digi 1 w rozsadnej cenie bo ke-jet jest mocno w nim zdekompletowny pisalem juz na forum o silniku i o digi pytalem tylko teraz wlasnie znalazlem komplet na allegro i koles pisze ze tak wyglada sprawa z przepustnica w tym komplecie a z tego co na forum wyczytalem to do przepustnicy z 9A sa potrzebane switche tylko nie wiem skad je trzeba wziasc domyslam sie ze z tej przepustnicy od G60 jak sie myle to mnie poprawcie Ogolnie to to jest aukcja z tym digi:evolution pisze:prze[pustnica od 9a robi robote z digi wiec nie kombinuj
http://moto.allegro.pl/item496634832_wt ... 0_16v.html
Wasze sugestie mile widziane czyli ile za to mozna dac maks czy sie oplaca taki komplet itd. kuszace jest to ze w komplecie jest juz listwa wtryskowa i nie trzeba jej samemu dorabiac
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
w 9a sa switche
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT