G60 dużo pali
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Dziś z rana przed wyjazdem do pracy odłączyłem sondę. Różnicy w pracy silnika nie ma żadnej a spalanie jest takie same na MFA jak zawsze z podpiętą sondą. Przejechałem łącznie 0k.50km. Czyli teraz to nie rozumiem już co jest grane.golfiarz1 pisze:jesli jest dobra sonda to po odlaczeniu powinien silnik inaczej pracowac jak niema roznicy w pracy silnika to sonda padnieta
Ostatnio zmieniony czw lut 05, 2009 22:18 przez krzysztof w, łącznie zmieniany 1 raz.
Św. Krzysztof jeździ z nami tylko do prędkości 120 km/h, po czym swoje miejsce odstępuje św. Piotrowi.
to znaczy ze padnieta sonda
mozesz zmierzyc rezystancje lub podmienic od kogos
jesli byla by dobra to podczas zlanczania wtyczki powinien silnik zmienic prace nawet na chwilke
chodzi ci komp w trybie awaryjnym caly czas i dlatego duzo pali
mozesz zmierzyc rezystancje lub podmienic od kogos
jesli byla by dobra to podczas zlanczania wtyczki powinien silnik zmienic prace nawet na chwilke
Ostatnio zmieniony pt lut 06, 2009 18:12 przez golfiarz1, łącznie zmieniany 1 raz.
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Chodzi o to chyba że komputer nie bierze danych z sondy ponieważ jest uszkodzona tylko pracuje w trybie awaryjnym i leje paliwo. To chyba tak w skrócietoffic pisze:golfiarz1 napisał/a:
możesz to jakoś rozwinąć??
Ostatnio zmieniony pt lut 06, 2009 23:03 przez krzysztof w, łącznie zmieniany 1 raz.
Św. Krzysztof jeździ z nami tylko do prędkości 120 km/h, po czym swoje miejsce odstępuje św. Piotrowi.
- ManiekGLS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
krzysztof w, Mi wydaje sie wlasnie na odwrot ze jak sonda padnieta w tedy chodzi w trybie awaryjnym a jak jest dobra to chodzi w normalnym bynajmiej ja to tak zaobserwowalem.
Klinika Krynica M-Modyfikacje,SWAP
Drive Slow But Low
Mk2 GTI viewtopic.php?p=2552931#2552931" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 GTI viewtopic.php?t=195507" onclick="window.open(this.href);return false;