jaka wasza opinia?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
pojdzie ale nie dlugo jak sie stopi motorownia przy katowaniu.. nie kumam chcesz jezdzic taniej to zainwestuj... oszczednosc w tym przypadku nie jest tania
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Staga ogranicza zamysl konstruktorow kazdego podzespolu... tak mozna podsumowac ta instalacje
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nawet dwa reduktory zeby bylo idealnie nie wystarcza,, najmocniejszy prins i najmocniejsze wtryski, sq24 tez nie do konca robi poprawnie
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Co to za brednie. Tak jak dodał EVOLUTION dobrze założony gaz nie szkodzi a wręcz przeciwnie może przedłużyć żywotność gdyż wypłukuje nagar a z silnika a w jego miejsce wchodzi olej. Poza tym gaz do G nie pójdzie inny tylko sekwencja. Sam latam już swoim Corkiem 3 rok na gazie i poza okresowymi przeglądami gazu nigdy jeszcze nie byłem na żadnej reklamacji. Faktem jest na pewno to że gaz do G musi kosztować. Zadziwiające jest to że spalanie gazu jest mniejsze niż benzyny przynajmniej u mnie. Mój spalał kiedyś w trasie 13 benzyna a gazu pali ok. 9 więc na pewno jest opłacalne. Pozdrawiam.barteKKK03 pisze:gaz szkodzi tej jednostce..
Edit: troche irytuje W zamiast V
Ostatnio zmieniony ndz lip 13, 2008 13:27 przez krzysztof w, łącznie zmieniany 1 raz.
Rowniez potwierdzam i irytuja mnie slowa typu ze gaz to shit... U siebie mam lpg od 2002r, nie pytajcie ile wtedy kosztowalo ale krocie Kilka tygodni temu robilem pomiar z ciekawosci jaka jest kondycja motorowni, milo sie rozczarowalem ze wszystko jest wrecz w swietnej kondycji, co do spalania to tak jak pisze krzysztof, w granicach 13, trasa okolo 10 przy w miare spokojnej jezdzie. Co prawda w ramach mojego nowego projektu instalacje lpg musialem zdemontowac ale coz, i tak bywa
Pozdrawiam
GTH
Pozdrawiam
GTH
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a co to za super projekt co lpg wyrzucasz
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT