Opinie na temat G60
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Opinie na temat G60
kolego podałem Tobie namiary na majstrów , masz tam kontakt - dzwoń pytaj się , na forum jest też opisane jak należy ustawiać copot-a i innych pierdół w PG ,
Opinie na temat G60
Dzisiaj robiłem rozrząd w PG, ustawiłem 1 tłok w gmp, zrobiłem wałkiem pełny obrót i nic. Ustawiłem wałek żeby zawór na 1 tłoku był otwarty maksymalnie, jeden obrót wałem i tam samo zero oporów więc śmiem twierdzić że PG jest bezkolizyjnyApsik pisze: PG są kolizyjne.
Re: Opinie na temat G60
Jest kolizyjny, moge zrobić fotki pogiętych zaworów nawetBaryla pisze:Dzisiaj robiłem rozrząd w PG, ustawiłem 1 tłok w gmp, zrobiłem wałkiem pełny obrót i nic. Ustawiłem wałek żeby zawór na 1 tłoku był otwarty maksymalnie, jeden obrót wałem i tam samo zero oporów więc śmiem twierdzić że PG jest bezkolizyjnyApsik pisze: PG są kolizyjne.
Re: Opinie na temat G60
toffic pisze:Jest kolizyjny, moge zrobić fotki pogiętych zaworów nawetBaryla pisze:Dzisiaj robiłem rozrząd w PG, ustawiłem 1 tłok w gmp, zrobiłem wałkiem pełny obrót i nic. Ustawiłem wałek żeby zawór na 1 tłoku był otwarty maksymalnie, jeden obrót wałem i tam samo zero oporów więc śmiem twierdzić że PG jest bezkolizyjnyApsik pisze: PG są kolizyjne.
To jak wytłumaczysz to że da rade obracać 360 stopni wałem jak zawór jest maksymalnie otwarty?